od jakiegoś czasu próbuje znaleźć jakieś informacje na temat grup survivalowych w Szczecinie niestety bez skutku

Pozdrawiam Grzesiek
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Wywołany do tablicy potwierdzam że znalazłem się tu z tego samego powodu co TyMr.Sloth pisze:Kolega Roland jest ze Szczecina i również mówił coś ze szuka szczecińskiej ekipy
WitajKadet pisze:Witam wszystkich,
od jakiegoś czasu próbuje znaleźć jakieś informacje na temat grup survivalowych w Szczecinie niestety bez skutku
A toś mnie zaskoczył. Jeszcze trochę a będę żałował, że nie należę (zrezygnowałem) do Klubu.Blizbor pisze:ale z czasem będą napewno organizowane także dwudniowe wyjścia w teren
Zapraszamy.Dąb pisze:Fajna nazwa, a no i przydało by się odwiedzić tą sławną puszczę.
Zwał jak zwałBlizbor pisze:A to musi być koniecznie grupa survivalowa? W Szczecinie, z inicjatywy grupy miłośników Puszczy Bukowej z portalu www.bukowa.szczecin.pl powstał niedawno Klub Kniejołaza
Jestem zaRoland pisze:Blizbor, Yaktra, Tanto, Kadet, Darayavahus, Panowie trzeba by się spotkać i poznać, co wy na to?
ZapraszamDąb pisze:Fajna nazwa, a no i przydało by się odwiedzić tą sławną puszczę.
Racja i nawet trudno je wymienić.Blizbor pisze:Mamy tutaj naprawdę fajne tereny i sporo ciekawych oraz historycznych miejsc
Nooo, warto obejrzeć mistrzowskie zdjęcia. Autor fot to nad wyraz ciekawy i fajny gostekBlizbor pisze:Za pozwoleniem autora zdjęć
Yaktra jest chętny na każdą formę wypadu. Marsz, nocleg, rower. Tylko Yaktra ma taka dziwna pracę, że Yaktra pracuje w weekendy i tylko co trzeci weekend jest wolny dla YaktryRoland pisze:Yaktra - a może ty byś się dał namówić na wyżej wymienianą kawę?
Tak zrobimy i przepraszamy, że nie w tym dzialeArmat pisze:Moze zalozcie sobie oddzielny temat, tak jak maja inne grupy