Ooooo to jest dobry pomysł. Dobrze że przypomniałeś mikalyk3 pisze:Ja zaraz śmigam do sklepu zakupić kaszankę na wyjazd Tak jakoś mnie ochota naszła

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Jakim kurna kubku ? Jakiej patelni ??? Bluźniercykalyk3 pisze:Cebulkę też chcę wziąć, ale myślałem o podsmażaniu w kubku bo patelni nie mam. wolfshadow, jak masz to z chęcią skorzystam
Najbliżej na PIV będziesz miał właśnie z Gołonoga.Preano pisze:Znacie nazwę czynnej stacji kolejowej, najbliższej Pogorii IV? Z tego co widzę to Dąbrowa Górnicza, Gołonóg, ale chciałbym się upewnić.
Ta. Bluźniercy... a w grudniu śniadanko smakowało?Doczu pisze:Jakim kurna kubku ? Jakiej patelni ??? Bluźniercy
Oj już mi ślinka pociekła...wolfshadow pisze:Ta. Bluźniercy... a w grudniu śniadanko smakowało?Doczu pisze:Jakim kurna kubku ? Jakiej patelni ??? Bluźniercy
Cebulkę się zezłoci, odstawi. Podsmaży na smalczyku kaszankę dorzuci odstawioną cebulkę, pieprz, sól i niebo w gębie.
A nie jakieś tam duszenie w folii z jarzynką.
Nie znam realiów jeżdżenia autostopem, ale chyba nieprędko by mnie ktoś zebrał. Zostanę przy transporcie kolejowym.Doczu pisze: może dojedź do trasy Katowice - Warszawa i tam łap stopa.
Plecak do worka 120 L na śmieci, zakręcasz wlot zostawiając bańkę powietrza i płyniesz jak z materacem. Nie ma sensu nic zabierać do pływania.Preano pisze:I pytanie techniczne, jak będziecie się przeprawiać?
A i owszem, ale podroby to nie to samo co kaszaneczka.wolfshadow pisze:Ta. Bluźniercy... a w grudniu śniadanko smakowało?
Wyspa nie jest na tyle duża. Czy ciągnie ? .... hmmm... raczej zmarznąć się nie da, no ale nad ranem jest wyczuwalnie chłodniej. Ja tam sypiałem głównie w namiocie więc nie będę obiektywny za bardzo.SmileOn pisze:Doczu - bardzo tam ciągnie od wody tzn jest dużo zimniej? czy ta wyspa jest na tyle duża by się nieco oddalić od brzegu?
Pewnie że można !sylwester2091 pisze:Czy można się jeszcze dołączyć? Jeśli tak to poproszę o jakieś dwa numery osób będących dzisiaj, oraz mapkę na której wyspie będziecie. Ewentualnie jeśli ktoś jedzie z Krakowa to również poproszę o info. Aha no i poproszę o jakiś przydział co mogę przywieźć do wspólnego dania.