Zajrzyj do powitalni i się przywitaj. Bo my szczeciniacy jesteśmy grzeczni przecie.

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Myślę, że nie.Lechu333 pisze:nie uważasz że trzonek będzie za krótki żeby porąbać większe polana?
No właśnie, a pochewki w życiu mężczyzn to ważny "przedmiot"Zirkau pisze:do ciut większego nie dają takiej fajnej pochewki
pewnie dla tego ,że nie tak jak napisałem wyżej ?puchalsw pisze:Puchalowi gul skoczył.
Przy +4 stopniach spokojnie w samych gatkach i koszulce spałem. Jak było koło zera to kalesonki, skarpy, cienki polarek i czopkakalyk3 pisze:Jestem pod wielkim wrażeniem. Leciutkie toto jak piórko, grzeje nawet nieźle (na razie w mieszkaniu), mieści się w tyciutkie rozmiary po spakowaniu. Po prostu cudo!
Hehepuchalsw pisze:
Puchalowi gul skoczył.
Obawiam się, że wkładka jedwabna sprawi, że będzie on za ciepły. Na jesień pewnie wyjdzie to na + ale na razie nie. Po za tym najtańsza wkładka jaką widziałem kosztowała 120 zł w Decathlonie. Na razie to za dużoMichal N pisze:Pomyśl nad wkładką jedwabną, co by go nie brudzić.
Gul mi skoczył, ponieważ czekam na swojego i nie wiem kiedy do mnie przyjdzie (wybrałem przesyłkę pocztową).kalyk3 pisze:Ja kupiłem ten śpiworek żeby robił w miarę za całoroczny (oprócz gorącego lata).
Ja na weekend jednak zabiorę mojego x-lite. Nie wytrzymam z czekaniem na zimniejszą nocpuchalsw pisze:Tak więc jeśli zdarzy się cud i paczka dojdzie przed weekendem, to i tak nie zabiorę go w lasy gostynińskie. Za ciepło będzie.
To ułożysz go odwrotnie, częścią "nogową" na klatękalyk3 pisze:Albo zrobię tak jak piszesz puchal. Tylko, że w nogach śpiwór jest dość wąski i będą wystawać.
No to będzie zimno w klatęMichal N pisze:To ułożysz go odwrotnie, częścią "nogową" na klatękalyk3 pisze:Albo zrobię tak jak piszesz puchal. Tylko, że w nogach śpiwór jest dość wąski i będą wystawać.
Tylko słyszałem, że trzeba na takie prywatne zamówienie strasznie długo czekać. Kolor jest jeszcze dostępny niebieski. Ale patrząc się na niego z dwojga złego wolałem już ten czerwonyMichal N pisze:Ps. Cumulus na wyraźne życzenie i za dopłatą, wszywa zamki do x-litów. Ba, można nawet zażyczyć sobie poszerzenia, skrócenia, a nawet innego kolorku.
naprawdę lepszy jest od tych za 40 zł. Nie do pomydlenia icon_twistedkalyk3 pisze:Prowler, po tym co zobaczyłem kiedy do mnie przyszła paczka zdecydowanie stwierdzam, że nie lepiej. Moi znajomi mają takie śpiwory i wiem jak się "mechacą", ile ważą i ile zajmują miejsca. Po za tym chyba zaczynam się robić coraz bardziej wygodnickiKiedyś wystarczyłaby folia NRC do której można wejść i kocyk wełnian