szkolenie czerwcowe

Relacje, zaproszenia i pomysły na ...

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Awatar użytkownika
Dąb

szkolenie czerwcowe

Post autor: Dąb »

No więc tak jak wspomniałem gdzie indziej , zdjęcia ze szkolenia które przeprowadziłem sam, na którym był jeden uczestnik Lone Wolf, dostosowane do niego i tego co chciał robić. Zdjęcia nie oddają wszystkiego co robiliśmy, ponieważ musiał bym ich ze sto wkleić;) skupiliśmy się na urządzeniu obozowiska i wszystkich rzeczy z nim związanych, posługiwaniu się narzędziami, ogniu, roślinach i ich właściwościach ( chociaż w mniejszym stopniu niż poprzednie tematy)
https://picasaweb.google.com/dab00825/5Lip2011Szkolenie
Część tych zdjęć wykonał Lone Wolf.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2011, 22:58 przez Dąb, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/

Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...

"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Awatar użytkownika
Armat
Tytuł użytkownika: Technokrata
Post autor: Armat »

To sie wlasnie nazywa indywidualne podejscie do klienta :D

Fajne zdjecia, ja juz sie czegos nauczylem z nich :)
It's not a bug, it's a feature!

Survival is no fun. If it is fun, that means you are camping.
Awatar użytkownika
Qazimodo
Tytuł użytkownika: Qazimodo
Post autor: Qazimodo »

Super :)

Już się nie mogę doczekać
Roland
Gadu Gadu: 5012876
Tytuł użytkownika: Roland
Post autor: Roland »

Dąb pisze:No więc tak jak wspomniałem gdzie indziej , zdjęcia ze szkolenia które przeprowadziłem sam, na którym był jeden uczestnik
No szkoda za się frekwencja nie dopisała i ze powstał tam inny zgrzyt o którym wspomniane jest w innym miejscu. Wybierałem się na to szkolenie. Odnośnie frekwencji to może za dużo terminów i każdy sobie mówił a... jak nie teraz to później. Ja tak miałem. To co zrobił Dąb na tym szkoleniu było ciekawe. Innymi słowy szkoda.
W życiu przechlapane są tylko chwile :)
Awatar użytkownika
Qazimodo
Tytuł użytkownika: Qazimodo
Post autor: Qazimodo »

no lipa.........................

teraz i ja doczytałem :(
Awatar użytkownika
makaron
Tytuł użytkownika: Być jak Tarahumaras
Kontakt:

Post autor: makaron »

spanie w noszach ... hmm dobre :)
StaszeK

Post autor: StaszeK »

Marcin, po pobycie Mariusza w Bieszczadach "wziąłem go na spytki" i w kolejny weekend testowałem z sukcesem rozpalanie ognia butelką. Muszę jeszcze ponownie spróbować z gumkami i workami foliowymi. Dzięki za inspiracje! :-)
Awatar użytkownika
Dąb

Post autor: Dąb »

Nie ma za co, przecież chodzi tylko o rozwój , jak ci się udało to super. Mam jeszcze coś tam w rękawie ukryte. może nawet jeszcze dziś pojawi się na blogu, a kolejne rzeczy w przygotowaniu.
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/

Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...

"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy, wyprawy oraz spacery”