Ma ktoś jakiś pomysł do czego służą te zapięcia które są po jednej stronie śpiwora? Bo ja pomysłów nie mam (no chyba, że do bivy, ale to tak dziwnie by było, skoro tylko są z jednej strony :566: )
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zarąbisty! Tylko ja jeszcze tych wszystkich możliwości programowania nie rozkminiłem. I tak korzystam tylko z turbo i econo.Zirkau pisze: Fenix LD20
A programowanie super proste, zakimałem po 1hpuchalsw pisze:Zarąbisty! Tylko ja jeszcze tych wszystkich możliwości programowania nie rozkminiłem. I tak korzystam tylko z turbo i econo.Zirkau pisze: Fenix LD20
babajaga pisze:Marshall mam podobna tylko chyba trochę dłuższą, też się podobaChoć nie miałam jeszcze okazji przetestować...
Fajna była reakcja mojej mamuśki kiedy otworzyłam paczkę w której przyszła zabawka: "-Matko Boska, po co Ci to?! Ja się Ciebie zaczynam bać!" I uciekła z mojego pokoju...
19 lat i się boi mięsa?Pingwiniak pisze:27 lat i mieszka z mama?
Czy możesz wyjaśnić mnie ciemnemu WTF is pikutek?klauzinski pisze:A u mnie czerwony pikutekna razie jeden, ale pewnie po świętach nowa hurtowa ilość zostanie zamówiona
http://swiatnozy.com.pl/content/view/116/64/Marshall pisze:Czy możesz wyjaśnić mnie ciemnemu WTF is pikutek?klauzinski pisze:A u mnie czerwony pikutekna razie jeden, ale pewnie po świętach nowa hurtowa ilość zostanie zamówiona
To jakieś norkowate jest, więc nie bardzo się nadaje. Mam jednak tropik, który obskakuje zloty - ten się nada.puchalsw pisze:Zrobisz z niego daszek na swoje nowe kanu