Pratschman pisze:Redneck będzie

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Pratschman pisze:Redneck będzie
Jak byście nie mogli sami wszystkiego wypić, to możecie wpaść koło północy, my się tak szybko nie położymyweissmann pisze:Mnie niestety nie będzie, bo kumpel ma w sobotę wieczorem kawalerski
Jeśli ktoś ma lornetkę to mógłby zabrać(zależy mi). Wprawdzie lornetka też zaliczana jest do normalnego leśnego ekwipunku ale jeszcze nie posiadam :-/Erizonne pisze:Czy wziąć coś szczególnego oprócz normalnego "leśnego" ekwipunku?
Łukasz Ty łobuzie!!!!!Pratschman pisze:siux - w końcu organizator,
martyna pisze:No i tylko z tym noclegiem się trochę zastanawiam, bo czytam, że tu hamaki przygotowane, a ja nie posiadam. Musiałabym się posiłkować namiotem, bo nie chce rano być jak zmokła kura.
Siux, napisz czy są jeszcze wole miejsca
Zabrzmiało to jakbyś tłumaczyła się z jakiegoś strasznego przewinieniamartyna pisze:Musiałabym się posiłkować namiotem...
Ja posiadam taką kieszonkową i mam właśnie zamiar ją zabrać.siux pisze:Jeśli ktoś ma lornetkę to mógłby zabrać(zależy mi).
Zaiste. Martyno, słuchaj Tanto, on dobrze mówi.Tanto pisze:Zabrzmiało to jakbyś tłumaczyła się z jakiegoś strasznego przewinieniamartyna pisze:Musiałabym się posiłkować namiotem...
Tak naprawdę zasada powinna być taka że każdy dba o swoje cztery litery tak jak mu najwygodniej. Jak ktoś np. nie lubi żeby mu dzikie wiewiórki właziły do śpiwora, to zamyka się w namiocie, a innym nic do tego.
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina...Hiskiasz pisze:A ja wam nie daruję tego wypadu
A co boisz się że ci 4 litery zmarzną w nocy, że dopiero w niedzielę chcesz jechać?weissmann pisze:A do której zamierzacie w niedzielę tam biwakować?:) Bo może bym wpadł rano...
Mam chlanie (wieczór kawalerski kumpla), który się skończy pewnie 2-3 w nocy, no i potem jeszcze długo nie wsiądę do samochodu / na rower, więc pozostaje pociąg albo autobusHiskiasz pisze: [ Dodano: 2011-04-15, 22:11 ]A co boisz się że ci 4 litery zmarzną w nocy, że dopiero w niedzielę chcesz jechać?weissmann pisze:A do której zamierzacie w niedzielę tam biwakować?:) Bo może bym wpadł rano...Zostańcie do poniedziałku to przyjadę w niedzielę wieczorem.
Nie mam pojęcia, nikt nic deklarował więc średnio można przyjąć, że do południaweissmann pisze:A do której zamierzacie w niedzielę tam biwakować?:)