Bear Grylls fan club
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Bear Grylls fan club
Coraz więcej tematów na forum o Miśku! Najfajniejsza strona jaką znalazłem o nim w Polsce to Bear Grylls fan club Coś tam się dzieje może się rozwinie.
- przeszczep
- Gadu Gadu: 9000624
- Tytuł użytkownika: zagorzały turysta
No powiem Ci że to mogło by chycićprzeszczep pisze: Beer Grill

A mnie z całej strony urzekła bransoleta survivalova Beara Gryllsa. Ciekawe ile się cenią za tak niezwykle użytkowy gadżet.
...smelling the air when spring comes by raindrops reminds us of youthful days...
- przeszczep
- Gadu Gadu: 9000624
- Tytuł użytkownika: zagorzały turysta
Co do bransolety to faktycznie może być użyteczna. Patent znany od dawna. Sam mam, nie taką jak tamta- inny mniej "drapiący" splot. Sznurka w lesie nigdy za wiele.
Mnie najbardziej urzekła puszka survivalowa własnej roboty:
Mnie najbardziej urzekła puszka survivalowa własnej roboty:
i jeszcze wdzięczny bym był, gdyby mnie ktoś uświadomił po co opaski elektryczne? One są wymienione, a kawałka linki ni widu ni słychu...zestaw wędkarski – zestaw ten nie zajmuje zbyt dużo miejsca, gdyż jego elementy są malutkie powinien zawierać on: (żyłke, krętliki, agrafki, haczyki, kilka ołowianych oliwek 1 i 2gr, 3 świetliki, mini spławik)
On tam pisze, że tego używa w swoim zestawie przetrwania, Ty rzuf możesz dołożyć linkę. Ale to tej puszki nie używa Bear tylko ten autor wątku na tej stronie. A opaskami elektrycznymi możesz naprawić dużo różnych rzeczy... zależy co Ci się popsujeRzeczy, które wymieniłem skompletowałem sam, jeżeli macie jakieś inne pomysły podzielcie się nimi dodając komentarz