To ma konkurentayaktra pisze:A jeśli Koralgol lubi chłopców to co?

http://4.bp.blogspot.com/_9MyxUv_OS9k/T ... dobear.png
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
To ma konkurentayaktra pisze:A jeśli Koralgol lubi chłopców to co?
Acha, to Ty tak pod ekonomię pojechałeś...Zirkau pisze:lepszy jeden trup niż dwa....
WOW, gdyby to bydle spadło z niebakalyk3 pisze:Człowiek jest szybszy od łabędzia, a on chyba nie będzie nas ścigał i atakował z powietrza. W każdym razie mnie z powietrza nie atakował.
W ubiegłą zimę wybrałem się z kamerą na nęcisko dzików. Chciałem posiedzieć do późnej nocy na ambonie aby nakręcić filmik za pomocą noktowizora w kamerze. Do ambony mam pięć kilometrów więc wyszedłem około półtorej godziny wcześniej. Zalegający śnieg był tak wysoki, że przeceniłem własne siły. Dotarłem do ambony już po zmierzchu. Na szczęście śnieg dawał tyle światła, że nie sposób było na otwartej przestrzeni ( około 100 m przez puste pole ) nie odróżnić człowieka od dzika. Jakie było moje zaskoczenie kiedy spojrzałem na ambonę a tam myśliwy seee siedział. Dopiero wtedy skojarzyłem niezaśnieżoną terenówkę (dwie godziny wcześniej waliło śniegiem) przy ostatnim z domów wsi. Do ambony myśliwy dotarł od poł. zachodu a ja od zachodu. Początek trasy mieliśmy obaj taki sam lecz jego tropy (mocno już niewyraźne) sugerowały skrót do kolejnej wsi. Nie pomyślałem nawet, że to zmyła, że podchodził w to miejsce jak gdyby po ostrzu sierpa.Zirkau pisze:masz szczęscie że nie pomylił Cię z dzikiem
Na dziki zaraz koniec, bo huczka idzie...Teraz dobry czas na polowanie, dużo myśliwych w terenie
No racja, racja, a zaraz idą wigilijne i noworoczne zbiorówki. Natłuką jeszcze...Zirkau pisze:o trza się śpieszyć, by plan zrealizować
Ja nie, a Ty jak wolisz i masz uprawnienia to zasiadaj na ambonie w swoim łowisku.Zirkau pisze:natłuczeMY! :diabel2: się pisze.
moje moje, dziękiWalker95 pisze:Twoje zdjęcia..? Ostatnie świetne jest.
Nie Ty pierwszyWalker95 pisze:nie myśląc nawet o chwyceniu za aparat (czego teraz żałuję...
Coś mi się tutaj nie zgadza ale nie wiem co.Zirkau pisze:tą wiadomość może MOD przeniesie do oddzielnego wątku.... A dlaczego ?
Proszę:
http://animals.blox.pl/2009/05/Niedzwie ... ichio.html
cytat:
Michio Hoshino był fotografem specjalizującym się w zdjęciach dzikiej natury. Zginął rozszarpany przez niedźwiedzia na Kamczatce. Przed śmiercią zdążył zrobić zdjęcie swojemu zabójcy
heh, dobre.rob30 pisze:Niestety, zanim się otrząsnąłem z szoku i wyciągnąłem aparat, dziki były już dość daleko.