witam pod nowym nickiem
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- kpt. Koot
- Tytuł użytkownika: Lead the way!
witam pod nowym nickiem
witam wszystkich pod innym nickiem, a teraz możecie się domyślać kto ja...
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Miło widzieć że wędrownicy odnajdują drogę do 'domu'.
ps. wiem ale nie powiem bo to za łatwe było do rozszyfrowania, żeby nie zniechęcić innych do zabawy daj im jakieś wskazówki np. ukryte w postach, bez tego będą strasznie błądzić
ps. wiem ale nie powiem bo to za łatwe było do rozszyfrowania, żeby nie zniechęcić innych do zabawy daj im jakieś wskazówki np. ukryte w postach, bez tego będą strasznie błądzić

"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
Witam, może mała podpowiedź
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
- LAKIRANGERS