Śląsko-Dąbrowskie spotkania w lesie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Nie.Preano pisze:rob30, masz na myśli Wygodę k. Konopisk ?
Mam na myśli miejsce w Sosnowcu, pomiędzy ul. Mikołajczyka, a Czarną Przemszą. Teren niby niewielki, ale odludny, dziki i urozmaicony. Jest trochę suchego lasu sosnowego, niżej podmokły las z trzcinami, na północy górki. Nawet z GPSem można się zgubić.
Jakiś czas temu zorganizowaliśmy tam spotkanie Geocacherów i gdyby nie "telefon ratunkowy" część ludzi biegała by po lesie do rana. Niewielu jest również śmiałków, którym udało się "zaliczyć" multicacha "Sosnowiecka dżungla" icon_twisted
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
Rzeczywiście mało ludzi wie o tym miejscu, jest trochę wędkarzy przy jeziorku, ale oni nie zapuszczają się w głąb lasu. Jesienią pojawia się trochę grzybiarzy.kalyk3 pisze:Już dość długo mieszkam w Sosnowcu, ale tam jeszcze nie byłem
Ostatnio pojawiło się w okolicy jeziorka jakieś stowarzyszenie paramilitarne

http://messie.prv.pl/
Mam nadzieję, że nie będą obsr..... zanieczyszczać lasu plastikowymi kulkami!
Z głupim człowiekiem nie warto gadać, więc stulcie pyski i proszę siadać!
Dokładnie! To ten teren, który pokazałeś na mapie.Hillwalker pisze:Podbijam temat. Czyli miejscówka to lasek z dwoma stawami.
Jeszcze jedna mapa: http://www.fotosik.pl/pok...35612c6766.html
Miejscówka wygląda tak:

Mam nadzieję, że to jest wystarczająco bliskoHillwalker pisze:Chętnie dołączę, jeśli będzie blisko.

Uwaga, miejscami dość mokro, a GPS może mylić się o ~50m.
Z głupim człowiekiem nie warto gadać, więc stulcie pyski i proszę siadać!
- wolfshadow
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Jeżeli nie wypadnie nic w robocie z dnia na dzień i jeżeli zdrowie pozwoli to chętnie dołączę.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
No u mnie jedyny weekend w jaki mogę coś wykombinować, to albo 8-9.10 albo 9-10.10 I to też nie na 100% ponieważ kroi mi się wyjazd w góry i choć wstępnie planowany jest po tym weekendzie, to może coś ulec zmianie i wówczas nie będe w stanie się spotkać.
Potem to dopiero 2 dni mam wolne 27-28.10.
Jeśli więc skroi się coś w tych powyższych terminach to będę.
Potem to dopiero 2 dni mam wolne 27-28.10.
Jeśli więc skroi się coś w tych powyższych terminach to będę.
- wolfshadow
No to Ci się poprzestawiało z poprzednimi zamierzeniami.Doczu pisze:No u mnie jedyny weekend w jaki mogę coś wykombinować, to albo 8-9.10 albo 9-10.10 I to też nie na 100%
U mnie 15-16-17.10 i 22-23-24.10. Piątki wiadomo - po robocie. Na drugi termin wstępnie zadeklarował się cichy pasjonat survivalu w osobie mojego szwagra.
.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
No jak to w życiuwolfshadow pisze:No to Ci się poprzestawiało z poprzednimi zamierzeniami.

Ale właśnie dostałem informację, że wyjazd odbędzie sie 13-20 więc weekend od 8-10.10 mam wolny

Nawet jak spotkanie w większym gronie odbędzie się w innym terminie, to pewnie w nadchodzacy weekend skoczę sobie gdzieś do lasu.