Ten temat ma charakter czysto komercyjny

Mianowicie, zacząłem korzystać z Dropboxa, dla mnie rewelacja, wreszcie nie gubię plików przenosząc między komputerami i mam porządek w plikach "pracowych" a że pracuje na kilku komputerach w zależności co i jak się tam poukłada to jest to dla mnie zbawienie.
I tu prośba do was!
Opieram się na darmowym koncie które wyjściowo ma 2gb pojemności. Pojemność tę można zwiększyć poprzez zapraszanie innych użytkowników.
Proszę więc was wszystkich i każdego z osobna o założenie konta dropbox z mojego polecenia.
Dla was to 5 minut a dla mnie większa funkcjonalność i wygoda, poza tym pewnie nie jednemu z was przypadnie do gustu ten programik.
Więc tak proszę każdego kto zdecyduje się pomóc o kliknięcie w link
http://www.dropbox.com/referrals/NTExNzUxNTM4OQ
Następnie trzeba przejść proces rejestracji na stronie- króciutki, zainstalować programik- ściąganie zacznie się automatycznie, i w programie wybrać opcję, że posiada się już konto dropbox, wpisać email i hasło podane przy rejestracji i tylko klikać dalej dalej dalej. I gotowe!
Potem jak się okaże nieprzydatny wam, to możecie po prostu odinstalować i zapomnieć

Dziękuję z góry!
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy założyli konto z mojego polecenia!
Osiągnąłem już max darmowej przestrzeni, więc jeśli ktoś z was potrzebuje, to może niech wrzuci swój link referencyjny by za jego pomocą zwiększyć swój limit.