Małe nocowanie;)
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
- Gadu Gadu: 641110
Witam;) niedawno z kumplem nam ze tak powiem pozytywnie "odbiło" i postanowiliśmy zbudować coś w lesie i wkońcu przenocować tam;) budowaliśmy to przez 2 dni;) i o to co nam wyszło;)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 18:33 przez mieto99, łącznie zmieniany 1 raz.
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Kiepskie zdjęcia, opisu brak. Daj więcej zdjęć i jakieś wymiary tej budowli oraz co wykorzystaliście do zbudowania tego schronienia. Szałas ten zbudowaliście tylko żeby spróbować jak to się robi czy macie zamiar tam częściej obozować ?
Następnym razem proponuje przejść się do leśniczego i zapytać się o miejsca w których planowana jest wycinka drzew i tam próbować coś działać w kierunku prób budowania szałasów, mniejsza szkoda dla środowiska.
Następnym razem proponuje przejść się do leśniczego i zapytać się o miejsca w których planowana jest wycinka drzew i tam próbować coś działać w kierunku prób budowania szałasów, mniejsza szkoda dla środowiska.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
-
- Gadu Gadu: 641110
Morg, drzew praktycznie nie wycięliśmy bo to był teren gdzie było dużo świeżo połamanych drzew, wiec wykorzystaliśmy to co było
Młody, zdjęć więcej nie mam, było już ciemnawo i miałem tylko tel komórkowy wiec jakość słaba jest, zamierzamy tam częściej spać więc jest to na stałe, wyglądem przypomina do odwróconą literę U, jest to 3 osobowe miejsce
Młody, zdjęć więcej nie mam, było już ciemnawo i miałem tylko tel komórkowy wiec jakość słaba jest, zamierzamy tam częściej spać więc jest to na stałe, wyglądem przypomina do odwróconą literę U, jest to 3 osobowe miejsce
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
Ja też w pierwszej chwili pomyślałem, że budulec został pozyskany z młodnika. Średnica belek za tym przemawia. Ale zdjęcia są tak kiepskiej jakości, że trudno wyrokować. Może ktoś czołgiem w młodnik wjechał i połamał... :-/Morg pisze:A ile drzew scieliscie?
"...praktycznie..." !? Pozostaje tylko trzymać kciuki żeby na szałas nie wpadł jakiś leśnik. Bo pierwsze co zrobi to wyda czarną opinię o "surwiwalowcach" i to nie tylko lokalnych.mieto99 pisze:Morg, drzew praktycznie nie wycięliśmy bo to był teren gdzie było dużo świeżo połamanych drzew, wiec wykorzystaliśmy to co było
Łatkę przypiąć łatwo <LINK> (5 post w wątku).
.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.