Moja zachowanie i moje bezmyślne myslenie...
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Moja zachowanie i moje bezmyślne myslenie...
Witam wszystkich, możliwe że to będzie mój najmądrzejszy post jaki tutaj napisałem na forum. Długo się zbierałem aby coś takiego napisać.
Chciałbym wszystkich przeprosić za moje zachowanie, moje posty, które nie jednego drażniły i za moje wywyższanie się.
Zrozumiałem gdy się popełni jakiś błąd to nie jest sztuką zaprzeczanie, kłócenie się i prowokowanie innych ale sztuką jest przyznać się do błędu, przeprosić, zniżyć głowę i posłuchać starszych co więcej w życiu przeżyli.
Do pewnej chwili myślałem że mnie tu nikt nie lubi, ale jeśli ja jestem kulturalny i szanuję innych to oni mnie też szanują i mi pomogą jeśli mam problem.
No to tyle, chciałbym was bardzo przeprosić jeśli kogoś uraziłem czy coś złego zrobiłem a
wiem że dużo złego i głupiego zrobiłem na forum, postaram się więcej czytać, a mniej pisać.
Chciałbym wszystkich przeprosić za moje zachowanie, moje posty, które nie jednego drażniły i za moje wywyższanie się.
Zrozumiałem gdy się popełni jakiś błąd to nie jest sztuką zaprzeczanie, kłócenie się i prowokowanie innych ale sztuką jest przyznać się do błędu, przeprosić, zniżyć głowę i posłuchać starszych co więcej w życiu przeżyli.
Do pewnej chwili myślałem że mnie tu nikt nie lubi, ale jeśli ja jestem kulturalny i szanuję innych to oni mnie też szanują i mi pomogą jeśli mam problem.
No to tyle, chciałbym was bardzo przeprosić jeśli kogoś uraziłem czy coś złego zrobiłem a
wiem że dużo złego i głupiego zrobiłem na forum, postaram się więcej czytać, a mniej pisać.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 14:57 przez Kobra, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hakas
- Tytuł użytkownika: KAPKANCZYK
Ja z koleii słyszałem, ze tylko krowa nie zmienia poglądów i zachowania a z ludzmi bywa różniePreano pisze:Haczyk ... ludzie się nie zmieniają.

Oby tak dalej Kobra.
Hakas
Wędruję poprzez świat polując, walcząc
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Jestem pod wrażeniem, widzę że zaczynasz się zmieniać na lepsze co pewnie za sprawą dorastania.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Hmmm, Kobra, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale publiczne deklaracje zobowiązują. Owszem, napisałeś 'postaram się', jednak osobiście wolałbym żebyś się nie starał tylko zrobił to o czym mówisz...
Tylko nie wiem czy można wierzyć w szczerość Twoich słów, zwłaszcza jak popatrzy się na tytuł tego tematu
Tylko nie wiem czy można wierzyć w szczerość Twoich słów, zwłaszcza jak popatrzy się na tytuł tego tematu

"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."