Cześć wszystkim.
Mieszkam w Rembertowie (dla niewtajemniczonych-obrzeżna dzielnica warszawy)
Wyprawy Bushcraftowe organizuje sobie od jakiegoś już czasu.
Od niedawna postanowiłem, poznać ludzi zajmujących się tym samym bo w moim towarzystwie nie ma za dużo osób, które bawi bushcraft/survival.
Nie ukrywam, że mam zamiar ciągnąć od Was wiedzę i doświadczenia całymi garściami.
I liczę na to, że kiedyś uda mi się z pozytywnie zakręconymi ludźmi wychylić jednego bądź dwa gdzieś przy ognisku.
Cześć ludziska
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Grzymek
- Gadu Gadu: 6909467
- Tytuł użytkownika: Na pohybel
Rzez, Autochton może nie do końca bo mieszkam tu dopiero 14lat. Ale obecnie jestem "Tubylec" bądź "Miejscowy".
slaq, Nie mam stałych rejonów. Ale moje najczęstsze szlaki to:
Rembertów - Wesoła - i dalej
AON - gdzie wzrok poniesie
Mokry Ług - zwykle do strzelnic i piaskarni (tędy zwykle zaczynam spacery jednodniowe)
Zwerbować dam się, a i owszem
slaq, Nie mam stałych rejonów. Ale moje najczęstsze szlaki to:
Rembertów - Wesoła - i dalej
AON - gdzie wzrok poniesie
Mokry Ług - zwykle do strzelnic i piaskarni (tędy zwykle zaczynam spacery jednodniowe)
Zwerbować dam się, a i owszem

"Lecą z mej gęby kumullusów kłęby..."
Świetnie Grzymku.
Mieszkam blisko Mokrego Ługu więc przeważnie stąd startujemy i leziemy na wschód, pn wschód. Mamy "swój" bunkier na górce w pobliżu pustyni ale dopadli się do niego chłopcy od ASG i przerobili nam go pozostawiając burdel.
Ja preferuję bagna i lasy w pobliżu rzeczki Długiej więc tam przeważnie łazimy. Jacek lubi sosenki powykręcane , doły i widne lasy w centralnej części.
Rzeziu lubi wszystko byle by było zimno i trza napierać
Często prowadzimy zażarte i burzliwe dyskusje. Myslę, że się dogadamy 
Pozdrawiam.
Mieszkam blisko Mokrego Ługu więc przeważnie stąd startujemy i leziemy na wschód, pn wschód. Mamy "swój" bunkier na górce w pobliżu pustyni ale dopadli się do niego chłopcy od ASG i przerobili nam go pozostawiając burdel.
Ja preferuję bagna i lasy w pobliżu rzeczki Długiej więc tam przeważnie łazimy. Jacek lubi sosenki powykręcane , doły i widne lasy w centralnej części.
Rzeziu lubi wszystko byle by było zimno i trza napierać

Pozdrawiam.
- Hillwalker