Witam

Nowy użytkownik? Przywitaj się i napisz coś o sobie. OK, wyżeracze też mogą się tu pochwalić dokonaniami ;-)

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Awatar użytkownika
wrzesientomek
Tytuł użytkownika: Wrzesień

Witam

Post autor: wrzesientomek »

Witam wszystkich. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zdecydowałem się na rejestracje. Teraz kilka słów o sobie... więc interesuje się survivalem, motoryzacją i fotografią, jak można przeczytać w moim profilu. Pierwsze i drugie kiełkowało we mnie od wczesnego dzieciństwa, kiedy to z kolegami na wiosce gdzie mieszka moja babcia, mieliśmy milion pomysłów na spędzanie wolnego czasu. Domki na drzewach, bunkry, łażenie po lasach, a także pierwsze komarki simson'y i wsk'i. Dzisiaj sporo w moim życiu się zmieniło, ale stare zamiłowania pozostały. Wzbogacone o nieco poważniejsze podejście (ale czasami tylko "nieco":) skutecznie zajmują mi wolny czas. Kilkugodzinne spacery po lesie zmieniły się na samotne biwaki, a wsk na 125-cio konnego gpz 1000 rx, który nota bene jest teraz w naprawie (śmierć wszystkim leniwym elektrykom:), a od jakiegoś czasu planuje kupno lustrzanki cyfrowej. Jeśli ktoś ma ochotę i czas to zapraszam na mój profil na national geographic, będę wdzięczny za wszelkie opinie. Na razie jestem tylko początkującym amatorem i świetnie zdaje sobie z tego sprawę, ale staram się jak mogę być coraz lepszy. Trochę się rozpisałem, więc lepiej będzie już przerwać te wypociny. No i jeszcze raz "Buenos Aires" jak mawiał Siara.
Awatar użytkownika
Valdi

Post autor: Valdi »

Witaj, czuj się jak w domu :) a fotografów też u nas sporo, więc dzielmy się doświadczeniem
Awatar użytkownika
Hillwalker
Post autor: Hillwalker »

Witaj na forum.
" YOU create your own reality "
Awatar użytkownika
zdybi
Gadu Gadu: 9522989

Post autor: zdybi »

Jeśli rzucę kamieniem to wybiję Ci szybę w oknie :mrgreen: Nowogard,no całkiem bliziutko mam do tego miasta.Zachodniopomorskie rośnie w siłę :-P
http://lukaszzdyb.blogspot.com
http://mybushcraft.blogspot.com
"Bo życie przecież po to jest,żeby pożyć"
Awatar użytkownika
Tanto
Administrator
Gadu Gadu: 1743064
Post autor: Tanto »

ta, jeszcze 17 km na południowy-wschód a może pojawi się ktoś z moich rodzinnych terenów...
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jestem nowy i witam się”