Witam
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Witam
Witam!
Nazywam się Damian mam 16lat (prawie). Interesuje się survivalem, sztukami walki ( Taekwon-do, Kickboxing). Na forum jestem nowy ale o przetrwaniu wiem sporo, czytam książki (jeśli ktoś chce to mam skany książki Raya Mearsa i Wisemana (wydanie I)), planuje wyprawy gdy poprawi się pogoda, tzn. gdy śniegu będzie troszkę mniej. Co by tu jeszcze... a pochodzę z Częstochowy, ktoś jeszcze?
Nazywam się Damian mam 16lat (prawie). Interesuje się survivalem, sztukami walki ( Taekwon-do, Kickboxing). Na forum jestem nowy ale o przetrwaniu wiem sporo, czytam książki (jeśli ktoś chce to mam skany książki Raya Mearsa i Wisemana (wydanie I)), planuje wyprawy gdy poprawi się pogoda, tzn. gdy śniegu będzie troszkę mniej. Co by tu jeszcze... a pochodzę z Częstochowy, ktoś jeszcze?
ELO!Getruch pisze:Tak jak pisałem, planuje na przełomie zimy i wiosny. Muszę po prostu starszych oswoic,żeby mi pozwolili do strasznego, zabójczego lasu samemu pójśc. A jeśli chodzi o treningi to tylko 4 miechy :-/, a le i tak jest fanie. ^^
Dla rodziców: W Polsce niema takiego lasu, z którego nie da się wyjść w jeden dzień.
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Próbować możesz, ale bardzo wątpię, byś dostał pozwolenie na poruszanie się poza wyznaczonymi do turystyki terenami oraz rozpalanie ognia wedle własnego uznania. Takoż i na spanie na dziko na terenie PN.Getruch pisze:Oczywiście w survivalowym stylu, tylko do tego to już trzeba jakąś pisemną zgodę dyrektora parku czy coś w ten deseń. Nieprawdaż?
Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list