Muszę przyznać, że jest to bardzo przytulne miejsce i z przyjemnością zagoszczę tutaj na stałe!
Sztuką przetrwania interesuję się od dawna, aczkolwiek dużą część czasu spędziłem na zapoznawaniu się z teorią. Może dlatego, że zawsze trudno było mi uwierzyć we własne możliwości. Wszystko przychodzi z wiekiem.
Tak naprawdę survival zaczął się od drugiego roku życia, od kiedy to nie mogłem zginać prawej nogi - przez 7 lat życia odwiedziłem wielu specjalistów, aby dowiedzieć się w końcu, że mam przykurcz wyprostny mięśnia dwugłowego (być może coś przeinaczam w tej nazwie).
Codziennie walczyłem z takimi problemami jak jazda na rowerze, stawianie prawidłowo nóg czy pokonywanie schodów w bloku.
Obecnie mam 23 lata. Nie potrafię sobie przypomnieć jak wchodziłem po schodach z zupełnie prostą nogą. Dziś mogę ją zginać - więcej niż 100 stopni. Mimo wszystko, bardzo często wracam do tego myślami.
Survival pomaga mi w przełamaniu fizycznych i psychicznych barier. Chcę się wystawiać na najbardziej srogie warunki i sprawdzać swoje możliwości. Wszystko z głową.
Pokochałem góry. Interesuje mnie przede wszystkim przetrwanie w warunkach silnej ekspozycji na mróz. Mam nadzieję, że spełnię kiedyś choćby jedno z moich wielu marzeń.
Witam!
Czołem!
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- j.w.swietochows
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Re: Czołem!
Cześć! Wreszcie ktoś, kto nie narzeka na niskie temperaturyj.w.swietochows pisze:Pokochałem góry. Interesuje mnie przede wszystkim przetrwanie w warunkach silnej ekspozycji na mróz. Mam nadzieję, że spełnię kiedyś choćby jedno z moich wielu marzeń.
Witam!

,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''
- j.w.swietochows