Wituś, ja chętny tylko byle to nie wypadło 22 grudnia bo mam wigilie pracowniczą z której się nie, nie urwę, no nie nie uda się bo mnie strasznie męczą bym był :->
Sąsiad mnie uposaży we wszystko nawet kombinezon mi da do przeciskania się, także nawet jak teraz nie wypali to jestem gotowy, liny - wszystko, małpy mam
pozdro
slaq pisze:Wituś, ja chętny tylko byle to nie wypadło 22 grudnia bo mam wigilie pracowniczą z której się nie, nie urwę, no nie nie uda się bo mnie strasznie męczą bym był :->
Sąsiad mnie uposaży we wszystko nawet kombinezon mi da do przeciskania się, także nawet jak teraz nie wypali to jestem gotowy, liny - wszystko, małpy mam
pozdro
Gites. Liny nie potrzebne. Sprzęt osobisty tylko, croll, małpę, rolkę, uprzaz, shunta (jeśli rolka simple) I wystarczy. Zadzwonie.
[ Dodano: 2023-01-02, 08:49 ]
Odbyło się.
3 jaskinie w jeden wieczór, sprawnie i wesoło. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2023, 09:53 przez mwitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pięknie tam mieliście
Były czasy że uwielbiałam takie miejsca, dziury, jaskinie, sztolnie … nie było miejsca w które bym nie wlazła
To były piękne czasy ❤
Wielkie zazdro
mwitek pisze:Zdecydowanie polecamy się na przyszłość,
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain www.poteganatury.blogspot.com
Ja nie mam żadnego sprzętu, mam za to lęk wysokości, nie za bardzo lubię ciasne i małe przestrzenie, boję się wisieć na linie, ale strasznie mi się podobają te Wasze wypady a jaskinie uważam za fascynujące miejsca. Znaczy się, że muszę kiedyś się z Wami wybrać
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
Dokładam Wam 2 filmy które zmontowałem. Od tygodnia mam gopro no to musiało iść do jaskiń. Z montażem też raczkuję więc holiłudu nie będzie ale możecie zobaczyć jak wygląda takie przejście jaskini z linami.
Jak się patrzy na te zdjęcia to można by pomyśleć że tam jest ładnie i przyjemnie ...a nie ciemno i do domu daleko
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."