|
Bieszczady |
Autor |
Wiadomość |
włóczęga

|
Wysłany: 2021-07-12, 00:43 Bieszczady
|
|
|
Witajcie,
Jakie miejsca,szlaki, chatki polecacie aby samotne dziewczę spedzilo czas milo i bezpiecznie? (Widoki górskie też pożądane)
Lubię chatkę w Huczwicach, ale naczytałam się że bywają tam niezłe libacje.
W pozostałych miejscach nie byłam, a obawiam się nie Tylko ludzi, ale też misiów..
Co polecacie?
A może ktoś w najbliższym czasie 18-25.07 wybiera się w Bieszczady? Miło by było spotkać znajomą twarz przy ogniu |
_________________ "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain
www.poteganatury.blogspot.com |
|
|
|
 |
Doczu
Litewski Cham

Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 1284 Skąd: Pinecity
|
Wysłany: 2021-07-12, 09:27
|
|
|
włóczęga napisał/a: | Jakie miejsca,szlaki, chatki polecacie aby samotne dziewczę spedzilo czas milo i bezpiecznie? (Widoki górskie też pożądane) |
W tych czasach wszędzie możesz się natknąć na imprezy i imprezowiczów. Huczwice już dawno są "spalone".
Spokojniej może być na bazie w Jaworniku i Rabem.
Na pewno spokój bedzie w Chacie na końcu świata w Łupkowie (jak będziesz proszę przekazać pozdrowienia Karolinie i Marcinowi).
Co do szlaków, to w środku sezonu trudno o spokój na szlakach. Tradycyjnie na Granicznym powinno być spokojniej.
Polecam odcinek od Balnicy do Łupkowa. Tam zawsze jest spokój. |
|
|
|
 |
włóczęga

|
Wysłany: 2021-07-12, 10:41
|
|
|
Dzięki Doczu za wskazówki
Doczu napisał/a: | Huczwice już dawno są "spalone". |
mi się zdarzyło być tam dwie noce zupełnie samej, ale był to maj i poniedziałek/wtorek... |
_________________ "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain
www.poteganatury.blogspot.com |
|
|
|
 |
Doczu
Litewski Cham

|
Wysłany: 2021-07-12, 12:58
|
|
|
włóczęga napisał/a: | mi się zdarzyło być tam dwie noce zupełnie samej, ale był to maj i poniedziałek/wtorek... |
No to masz odpowiedź. |
|
|
|
 |
soohy

Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 1072 Skąd: Małopolskie, Brzesko
|
Wysłany: 2021-07-12, 15:25
|
|
|
włóczęga, jeśli obawiasz się misiów, to odcinek który poleca Doczu jest całkiem bogaty w niedźwiedzie Balnica-Łupków.
Ja polecam odcinek Rabia Skała-Okrąglik. |
_________________ http://mybushcraftsoohy.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Doczu
Litewski Cham

|
Wysłany: 2021-07-12, 19:03
|
|
|
soohy ma trochę racji, ale tak to jest - chcesz spokoju na szlaku, to licz się ze spotkaniem zwirza. Gdzieś ten zwirz się musi podziać, gdy na popularniejszych szlakach jest tłok.
Ale IMO nie ma co demonizować - ryzyko jakieś jest, ale wystarczy wiedzieć jak się zachować. |
|
|
|
 |
|
|