Trochę rzeczy na sprzedaż bo posiadaną ilość przedmiotów muszę ograniczyć
1. Spodnie i bluza BW rozmiar GR.7. Stan dobry bo jedyny minus spodni to przytarte z tylu nogawki - na miasto zakładałem do trampków. Bluza bez śladów ale kolory nie tak już intensywne. Służyła na spacery często i słońce coś wyblaknięcia spowodowało (a ona i tak z tych jaśniejszych) Kupiłem kiedyś jako nowe idealnie do mnie dopasowane a teraz to się chyba w szafie zmniejszyły
Cena: 130 zł
2. Bluza austriacka.
Fajna bluza bez kamuflażu. Mam 3 sztuki na sprzedaż w dwóch rozmiarach na osobę 173-177 i 177-183 (tak szczelam). Kupione jako stan magazynowy ale widze jakieś zmechacenia z jednej strony prawdopodobnie wina narzepki. Krój lekko taliowany. Świetna bluza do fizycznej pracy bo właściwości oddychające bardzo wysokie.
Cena: 30zł
1
3. Koszulka Stoor bioline
Czarna rozmiar M. Kupiłem, założyłem 2 razy pod koszule tzw. wizytową. Używana w ten sposób może łącznie 4h (rozmowa kwalifikacyjna). Potu i wysiłku nie widziała. Oszczędzałem i już nie założę bo mi się przytyło
Cena: 25 zł
1 2
4. Nóż Boda
Za 3 dobre piwa odstąpię bo mi zawadza w szufladzie. Lekko używany pochewka to lipa straszna.
1 2 3 4
5. Moskitiera brytyjska ze stelażem
Moskitiera przeznaczona na łóżko polowe pochodząca z armii brytyjskiej. Używać ją można
także w inny sposób np na zdjęciu stoi samodzielnie a i do hamaka się pewnie pięknie nada. Sama siatka bardzo wysokiej jakości, niezwykle wytrzymała. Kupiłem nówkę, sam użyłem 2 razy więc i stan się jej nie zmienił. W komplecie stelaż aluminiowy, 4 aluminiowe pancerne śledzie oraz pokrowiec z brezentu duży i ciężki
Cena: 100 zł
1 2 3 4 5 6
6. Kierownica gravelowa (baranek) firmy Romet. Czarna. Używana chyba 6 razy potem zmieniłem na inną. Ślady po mostku są oraz jedno zadrapanie na boku powstałe po zsunięciu się z pudelka
Cena: 40
7. Pedały West Biking ze stalową osią (cro-mo) zamocowane na 3! łożyskach przez co jakość obrotu jest niesamowita. Waga to 106 gramów/sztuka!
Są to pedały o małej powierzchni idealne do szosy. Super trzymają się buta dzięki 5 pinom więc i na zimę super. Do gravela nadają się pod warunkiem że używasz butów smukłych. Do gravela i zwykłych butów także się nadają ale wówczas gdy rozmiar buta mniejszy jest niż 42 (tak myślę).
Prawie nie używane przejechałem kontrolnie po asfalcie raz 6 km i drugi raz 11 no i niestety na moje spore buty "trekingowe" i to w rozmiarze 44 do gravela są już chyba za małe - nie czuje się całkiem pewnie. Do zdjęcia nawet nie przetarłem więc stan jest perfekcyjny. Ślady smaru na gwincie ale ja na sucho nic nie skręcam. W komplecie pudełko, nie odpakowany klucz imbusowy i nawet wszystkie karteczki.
Cena: 70
8. Lewa manetka 3 biegowa SRAM x5. Przytarcia na obudowie w wyniku transportu (tak zje...łem) . Używana ze 600 km.
cena: ?
9. Klamkomanetki Shimano Tourney ST-TX800 Lewa i Prawa. Nie mają roku, przejechałem na nich jakieś 3tys. Stan super jedno przytarcie widzę ledwo zauważalne powstałe w transporcie. Linki nie demontowane.
Cena: ?
9. Ładowarka do baterii 18650. Tania, tandetna z wyglądu ale działa bez zarzutu. Sam używam drugiej takiej samej.
Cena: 10zł
Wszelkie propozycje, pytania, oferty i negocjacje proszę kierować na PW