Witajcie. Od kiedy tutaj zawitałem jakoś nie wrzuciłem żadnego nowego tematu a nawet nie udzielałem się, ale dzisiaj chciałbym o coś zapytać. Co prawda w dziale wspinaczka niewiele się dzieje ale może ktoś zechce mi odpowiedzieć.
Pytanie moje brzmi czy ktoś może z Was wspinał się lub czasami wspina w rejonie Kotliny Kłodzkiej? Ostatnio będąc na spacerze, natknąłem się na grupę przygotowanych pod wspinaczkę skał. Za pomocą internetu dowiedziałem się że są to skały Malwa. Poczułem chęć powrotu do wspinaczki z którą to miaĺem krótki epizod. Ma ktoś może ochotę wybrać się do kotliny na wspin? Chętnie bym się przyłączył, chętnie pomógł w znalezieniu noclegu.
Pozdrawiam
Konradowy
Wspinaczka Kotlina Kłodzka
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
- Tytuł użytkownika: konradowy
Wspinaczka Kotlina Kłodzka
Ostatnio zmieniony 08 cze 2017, 15:53 przez konradowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Popraw proszę błędy ortograficzne - bo się czytać nie da.
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
dawnymi czasy wspinałem się koło Lądka, Lądeckie Skały, Pasterskie
wspinanie głównie w piaskowcach i zlepieńcach, wspin głównie po krawądkach i ściskach, jakieś niewielkie przewieszki w Pasterskich, ale głównie to pochyłe bądź pionowe płyty, pełne topo znajdziesz na wspinanie.pl
w Skałach Malwa masz w zasadzie 6 dróg dość łatwych (V-VI+) trochę więcej w Pasterskich
powspinać się nie powspinam, bo mam kawał drogi i dupsko się ciężkie zrobiło mocno
choć pewnie jakieś VI+ bym jeszcze z łoił 
wspinanie głównie w piaskowcach i zlepieńcach, wspin głównie po krawądkach i ściskach, jakieś niewielkie przewieszki w Pasterskich, ale głównie to pochyłe bądź pionowe płyty, pełne topo znajdziesz na wspinanie.pl
w Skałach Malwa masz w zasadzie 6 dróg dość łatwych (V-VI+) trochę więcej w Pasterskich

powspinać się nie powspinam, bo mam kawał drogi i dupsko się ciężkie zrobiło mocno