Nasze nowe zabaweczki :D cz. 2
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
U mnie fajny nożyk OLFA CK-1 oraz mata samogojąca CM-A4
[center][/center]
.
[center][/center]
.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- Marshall
U mnie kieszonka Maxa Four by Six:
[center]
[/center]
Oraz wstępna wersja bogatego powerbanku do obozu i na spływy:
[center]
[/center]
Więcej o tej skomplikowanej konstrukcji tutaj: viewtopic.php?p=124228#124228
i tutaj: http://www.adammarczak.com/blog/wyprawowy-powerbank/
[center]
[/center]
Oraz wstępna wersja bogatego powerbanku do obozu i na spływy:
[center]
[/center]
Więcej o tej skomplikowanej konstrukcji tutaj: viewtopic.php?p=124228#124228
i tutaj: http://www.adammarczak.com/blog/wyprawowy-powerbank/
- Marshall
Oooo, Zirkau, byłoby pięknie ale tak to tylko w Erze. A jak wiadomo, Ery już nie ma, a Timobajl to już nie to...Zirkau pisze:Rozumiem, że aku mieści się do tej kieszonki?
Ale wiesz co - niedużo brakuje!
-
- Tytuł użytkownika: pseudonim Loretta
Nie lubię pokazywać swoich zabawek, bo wydaje mi się to niegrzeczne. Ale dziś dla kilku rzeczy zrobię wyjątek:
Oto co się dzieje, kiedy bliscy szanują Twoje zainteresowania
Vicek na fotkach dla oddania skali. Mam nadzieję, że zdjęcia umieszczam poprawnie.
Bardzo lubię "starsze" rzeczy. Ogólnie, sprzęt w którym można podłubać, przywracając mu młodość. Kuchenki, aluminiowy sprzęt turystyczny, kobiety. Ale i pojazdy. Tak oto dostałem w prezencie Renault 19 sedan, które to zostało kupione w roku 1992, w salonie, przez członka mojej rodziny i (oprócz kilku dalekich podróży, spędzało czas garażowane i serwisowane w ASO), teraz z 30 000km! na liczniku bardzo dumnie się prezentuje. Po zatrzaśnięciu drzwi cofamy się o 20lat . A w bagażniku kierowca miał, pewnie na czarną godzinę, takie 2 toporki:
Bardzo ciekawe stalowe osłony trzonka i no ta skóra. Punca jak widać nieczytelna, ale jak wyczyszczę, to może uda się coś odczytać:
"Gwiazda wieczoru", oryginalna, certyfikowana, wraz z instrukcją, przeleciała do mnie pół Świata:
Dla zainteresowanych, to jest to: najdoskonalsza saperka
I co muszę zabawnie przyznać, na 1 i 2 rzut oka to wcale głupa nie jest
Oto co się dzieje, kiedy bliscy szanują Twoje zainteresowania
Vicek na fotkach dla oddania skali. Mam nadzieję, że zdjęcia umieszczam poprawnie.
Bardzo lubię "starsze" rzeczy. Ogólnie, sprzęt w którym można podłubać, przywracając mu młodość. Kuchenki, aluminiowy sprzęt turystyczny, kobiety. Ale i pojazdy. Tak oto dostałem w prezencie Renault 19 sedan, które to zostało kupione w roku 1992, w salonie, przez członka mojej rodziny i (oprócz kilku dalekich podróży, spędzało czas garażowane i serwisowane w ASO), teraz z 30 000km! na liczniku bardzo dumnie się prezentuje. Po zatrzaśnięciu drzwi cofamy się o 20lat . A w bagażniku kierowca miał, pewnie na czarną godzinę, takie 2 toporki:
Bardzo ciekawe stalowe osłony trzonka i no ta skóra. Punca jak widać nieczytelna, ale jak wyczyszczę, to może uda się coś odczytać:
"Gwiazda wieczoru", oryginalna, certyfikowana, wraz z instrukcją, przeleciała do mnie pół Świata:
Dla zainteresowanych, to jest to: najdoskonalsza saperka
I co muszę zabawnie przyznać, na 1 i 2 rzut oka to wcale głupa nie jest
- Marshall
Nieee... Nieeeeee... Nie wirzę!! Kupiłeś to!!tre33 pisze:(...)
najdoskonalsza saperka (...)
Też tak myślę, ale z drugiej strony sporo rzeczy zakupiłem dzięki postom o zabaweczkach. Nie żeby z zazdrości, ale samego pomysłu zakupu i użyteczności. Oczywiście że nie wszystkie ale takie auto z przebiegiem 30 tys. mógłbym dostać...tre33 pisze:Nie lubię pokazywać swoich zabawek, bo wydaje mi się to niegrzeczne. [...]
Gratki zdobyczy...
tre33 pisze:To zestaw z LIGHT MY FIRE.
Czemu? Czemu? Bo mnie na to stać. Lubię ociekać hajsem. Teraz wystarczy, że to wyciągam. Nie muszę znowu rozpalać ogniska banknotami, jak to miałem w zwyczaju.
3 raz w 3.kolejnym poście nie powtórzę .
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
Piękne światełka! Niestety u mnie nie może być nic na dachu co świeci do przodu, bo zamiast oświetlać teren oświetla mi syf na szybie i masce, przez co w rezultacie widać mniej niż bez światła. Zostają jedynie robocze pod kątem, boczne i tylne.
U mnie też nowa zabaweczka, próbuje się wpisać w trend lumberseksualizmu, mam nadzieję, że to starczy:
Husqvarna 560XP G - ma wszystko o czym drwal może marzyć - 3,5 kW, elektroniczna regulacja gaźnika, podgrzewane uchwyty, regulowana pompa oleju, maksymalna długość prowadnicy 21" (założone 18"), podgrzewany gaźnik, system kontroli spalin. Normalnie krawaty wiąże i usuwa ciążę! Jak mi w życiu coś nie wyjdzie to zostaje drwalem!
U mnie też nowa zabaweczka, próbuje się wpisać w trend lumberseksualizmu, mam nadzieję, że to starczy:
Husqvarna 560XP G - ma wszystko o czym drwal może marzyć - 3,5 kW, elektroniczna regulacja gaźnika, podgrzewane uchwyty, regulowana pompa oleju, maksymalna długość prowadnicy 21" (założone 18"), podgrzewany gaźnik, system kontroli spalin. Normalnie krawaty wiąże i usuwa ciążę! Jak mi w życiu coś nie wyjdzie to zostaje drwalem!
Śląskie Knifesession - każdy pierwszy czwartek miesiąca w barze Dixie w Katowicach, start 17.00
hejtyniety; Miałem ten sam problem (zwykłe halogeny dwa niby dalekosiężne i dwa rozproszone) po włączeniu widziałem tylko fragment deski rozdzielczej odbitej od przedniej szyby. Kombinowałem z zaklejaniem części halogena taśmą montażową. Efekt żenujący...geser pisze:Piękne światełka! Niestety u mnie nie może być nic na dachu co świeci do przodu, bo zamiast oświetlać teren oświetla mi syf na szybie i masce, przez co w rezultacie widać mniej niż bez światła. Zostają jedynie robocze pod kątem, boczne i tylne.
Ledy zupełnie rozwiązały problem. Kąt rozchodzenia się światła jest taki że oświetla ledwie kawałek maski i bull bara. Do tego świecą bardzo szeroko więc dokładnie widać pobocze i co najważniejsze drogę w którą chcę skręcić zanim w nią skręcę (kiedyś kilka razy na wycofanie okazało się być za późno )
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
W nawiązaniu do tematu - przybyła zabawka do czyszczenia noży z nagaru pohartowniczego
https://plus.google.com/photos/10789792 ... 6818212231
W nawiązaniu do tematu - przybyła zabawka do czyszczenia noży z nagaru pohartowniczego
https://plus.google.com/photos/10789792 ... 6818212231
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/