spotkania Północy o północy
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Ufff... już myślałam, że mnie opuści impreza
Przed świętami już nie da rady, po świętach u mnie krucho z wolny (tzn. nie mam go w ogóle), ale pierwszy tydzień stycznia chyba szykują mi przymusowy urlopik...

Przed świętami już nie da rady, po świętach u mnie krucho z wolny (tzn. nie mam go w ogóle), ale pierwszy tydzień stycznia chyba szykują mi przymusowy urlopik...
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Apo
No to data ustalona, pozostaje miejsce uzgodnić. Jakieś propozycje trójmiejskie? Miśka? 
Qazimodo a Ty co?
Ja mam propozycję od Gdyni Głównej 40min komunikacją miejską.

Qazimodo a Ty co?
Ja mam propozycję od Gdyni Głównej 40min komunikacją miejską.
- Qazimodo
- Tytuł użytkownika: Qazimodo
Mi się kroi coś bardziej "odległościowego" 
Dziś się wyjaśni gdzie i kiedy, ale zapewne w najbliższych dniach.
Założenie to 2 noclegi w terenie. Chcemy trochę pomaszerować i też myślimy o niedalekiej okolicy. Zastanawialiśmy się nad marszem wzdłuż wybrzeża, choć nie plażą lub na Kaszubach ew. Bory Tucholskie.
Niemniej na ognisko też dotrę i jeśli o to chodzi to miejsce i czas prawie bez znaczenia. Dawno Was nie widziały moje gały
PS: Zapraszam chętnych na "spacerek" już teraz. W planie mamy zbudowanie wspólnego schronienia a nawet prowizorycznej sauny. Więc zapowiada się ciekawie.
Jutro zapewne więcej szczegółów napiszę.

Dziś się wyjaśni gdzie i kiedy, ale zapewne w najbliższych dniach.
Założenie to 2 noclegi w terenie. Chcemy trochę pomaszerować i też myślimy o niedalekiej okolicy. Zastanawialiśmy się nad marszem wzdłuż wybrzeża, choć nie plażą lub na Kaszubach ew. Bory Tucholskie.
Niemniej na ognisko też dotrę i jeśli o to chodzi to miejsce i czas prawie bez znaczenia. Dawno Was nie widziały moje gały

PS: Zapraszam chętnych na "spacerek" już teraz. W planie mamy zbudowanie wspólnego schronienia a nawet prowizorycznej sauny. Więc zapowiada się ciekawie.
Jutro zapewne więcej szczegółów napiszę.
- Apo
Miśka, dla mnie bombamiśka pisze:możemy zrobić grilla u mnie na działce w ogródkach koło Olgierda. Ognicho też, ale trzeba sprowadzić drewno.
Cmentarz, widok, domek na drzewie, ale nie las.

A co oznacza "sprowadzić" drewno według Ciebie? Bo jak to jest kwestia pozbierania go z okolicy to raczej nie problem..
Qazimodo - musisz być! Kiedy moje oczęta Cię widziały ostatnio? 100 lat temu

Napisz coś więcej o tym łazęgowaniu, ale na wtorkowym ognisko-grillu musisz być - możesz nam wtedy dopowiedzieć wszystko

Balkon, magsg - to jak? Będziecie? Podeślijcie mi swoje nr tel na prv (magsg Twój chyba mam, ale podeślij na wszelki....), dam znać o szczegółach

- dziobak
- Gadu Gadu: 5482826
- Tytuł użytkownika: Powsinoga
Można się jeszcze dopisać do tej "wesołej gromady" na wtorkowy wieczór ?
Można się jeszcze dopisać do tej "wesołej gromady" na wtorkowy wieczór ?
Jeśli nie teraz to kiedy ???
Galeria z moimi zdjęcia
https://plus.google.com/107540211577867395513/photos
http://www.garnek.pl/ranger/a
Galeria z moimi zdjęcia
https://plus.google.com/107540211577867395513/photos
http://www.garnek.pl/ranger/a
- Apo
Zapraszamy, zapraszamy - spotkanko będzie u Miśki na działce w godzinach popołudniowych (tudzież wczesnowieczornych, jak kto woli). Balkon, magsg - moze z Wami się spotkamy na Gdyni Głównej? Bo Qazimodo i Dziobak z Gdanska ruszaja - Wam będzie chyba wygodniej od razy do Miśki jechać.

Zapraszamy, zapraszamy - spotkanko będzie u Miśki na działce w godzinach popołudniowych (tudzież wczesnowieczornych, jak kto woli). Balkon, magsg - moze z Wami się spotkamy na Gdyni Głównej? Bo Qazimodo i Dziobak z Gdanska ruszaja - Wam będzie chyba wygodniej od razy do Miśki jechać.