Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zimowe nakładki na kule, bo bez tego ani rusz jak jest śnieg i lodowisko na chodnikach, niestety dość szybko sie te kolce wycierają, lipny materiał jakiś, można też dozbroić gwózdkami ale narazie potrzeby jako takiej nie widzelukasz_sp pisze:Co to jest?Sobota.SBT pisze:Zimowe ogumienie, w tamtym roku poszły prawie 3 pary, bo jednak dość szybko zcierają sie te kolce, ale coś czuje że w tym zetre przynajmniej z 5 par icon_twisted na szczęście para kosztuje średnio 10-15 zł tak że tragedi nie ma
Hej nie wiem czy nie mylisz spodni bo prawdą jest że z tej firmy spodnie na lato miałem i tak bardzo szybko tracą kolor ale wersja zimowa z polarkiem w środku jest super jak dla mnie mam takie w oliwce nic nie płowieje już trzecią zimeKosa pisze:Solognac dość szybko się wybarwia... ( mam takie spodnie tylko że w jednolitym kolorze)
Po 2 tygodniach na słońcu w wakacje i 2 praniach są wypłowiałe....
już na sąsiednim forum się podczepiałem do twojej nowości zakupowej, tutaj konsekwentnie tez: kupiłem 3 takie łopaty, po jednej z koloruZirkau pisze:Jula, łopata do śniegu Hard Head (Użyć będzie trzeba power tape, do uszczelnienia/pozbycia sie luzów na łączeniach). Ale to będzie raczej hit niż kit (zdaję sobie sprawę, że może do lawinisk to się nadaje, ale na typowe zimowe obozowanie jak najbardziej
Obrazek