greenshadow pisze:a ja znów starą literaturę nabyłem
Seton "Zwierzęta które znałem" 1960r
Hansen "Wilk, który nigdy nie śpi" 1992r.
za łącznie 10zł
Super! Zarówno jedna jak i druga pozycja...
"Wilk.. " inspiruje mnie do dnia dzisiejszego. Zawsze sięgam po nią gdy mnie dopada instruktorski marazm...
dlatego nabyłem i jeszcze 5zł za szt. nawet jakbym już miał to szkoda żeby leżały
greenshadow pisze:Seton "Zwierzęta które znałem" 1960r
Rewelacyjna książka, ja również mam ten tytuł. Szkoda, że ta kniga ukazała się tylko w jednym wydaniu.
Czekam na kolejne tytuły tego autora zwłaszcza na Dwóch małych dzikusów . greenshadow, niebawem powinna się ukazać książka Setona p.t. Poselstwo Indianina.
Konkretny sprzęcik johnson , też się gdzieś takie dziadostwo u mnie poniewiera, trzeba by do niego rączki dorobić i pewnie ostrze doprowadzić do stanu używalności. Dało by radę, tylko z czasem ciężko... Dużo się wykosztowałeś za swój ośnik?
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
czy to suv to nie wiem . Wszędzie piszą ,że to terenówka i żeby pamiętać o tym na asfalcie bo właśnie rama, prześwit, zawieszenie, wysoka buda itd a co za tym idzie asfaltu to to się trzyma raczej marnie. A suvy no cóż raczej odwrotnie. Rocznik 99 wersja 7 osobowa (a co ciekawe w dowodzie wbite jest osób 9 )
no wedle ,że tak powiem specjalistów oraz pod względem mechanicznym terrano to jednak terenówka - jest to młodszy i deko mniejszy brat patrola. Suv to taka rav 4 czy grand vitara a cross-overy to dla przykładu Mitsubishi Outlander (tak jak pisałeś nadmuchany kompakt). Co do pajero to I i II generacja to wyśmienite gnijące terenówki. Od generacji III to już suv. Ale nie ma co tu mieszać jak powstanie odpowiedni dział to se tam pogadamy. Jak nie to na ircu czy realu. Tu nie ma co bałaganić
Prowler, gratuluje zakupu. Miałem terrano tylko benzyna z gazem. Ten samochód naprawdę całkiem niezle radzi sobie w terenie. A wersja w dieslu 2.7 to chyba jego najlepszy silnik.
Też gratuluję. Diesel to diesel. Na gazie to można racuchy smażyć. Właśnie w poniedziałek jechałem samochodem z gazem - był to ostatni raz. Terrano i ford Maverick to w zasadzie klony. Pewnie części będą pasować. Żeby nie robić offtopu. U mnie Buck 110 - za-je-bi-sty.
Fotka podjumana z sieci http://www.laserhunt.ru/images/articles ... age003.jpg
Łukasz, jest mocowanie celownika, bo w niektórych krajach całkiem popularne i legalne jest polowanie z CP.
Inkwizytor, co z tą morą?
Powiem Wam, że kocham organizować giełdę rowerową - wszystkie najciekawsze kąski idą wprost do mnie
Szwajcarska CILA, rama CrMo na potrójnie cieniowanych rurkach columbusa, wagowo i sztywnością bije na głowę nie jeden carobn czy alu. Mimo długiej brody stery już rozwiązanie na A-head. Osprzęt to 2x9 klasy 105, ale prawdopodobnie będę zmieniał na 2x8, choć to jeszcze nie jest zdecydowane na 100%.. Raczej nie będę go trzymał w stylistyce retro, będzie żyleta na nocne eskapady, aż by się chciało zaśpiewać
Śląskie Knifesession - każdy pierwszy czwartek miesiąca w barze Dixie w Katowicach, start 17.00
Haroszyja maszyna jak nad morze potrafiłeś zapendalować na zwykłej dziabce w 3 dni, to na tym sprzęcie pewnie będziesz się ścigał na światłach z koksami w bmw
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.