Bardzo ładne zdjęcia. Z przyjemnością oglądałam. Gębusie też przyjemnie się oglądało

. Aż mi chęć do podróży naszła. Ale do Przemyśla daleko
Jeśli o tę polankę chodzi to mi wygląda, że tubylcy ją zrobili. Nasi przyjaciele nie daliby rady tak dobrze wydeptać rzepaku w tak krótkim czasie. Widać nawet ślady kół jakiegoś pojazdu. Zapewne myśliwi czymś podróżują

A poza tym być może jest to pole koła łowieckiego. Mniejsza z tym, ładny mieliście obozik.
A czy czasem nie zasłanialiście buzieniek siateczką, może ja sobie coś takiego też sprawię, ostatecznie może dawne woalki miały też sens jako ochrona przed owadami? Pomyślę, To znaczy piwo nie pomogło na komary?
Chociaż mam bardzo zasadnicze zasady to jednak nie razi mnie naszywka, może gdyby nie było o tym mowy nie zauważyłabym. A gdyby mi dano taki strój na wyprawę chociażem patriotka całą gębą i nigdy granic mej Ojczyzny nie przekroczyłam, to wyznaję, że nie chciałoby mi się odpruwać.
A pierścien nader intrygujący ale to chodziło o biedronkę, ładna i fotograf spisał się doskonale. Dziękuję bardzo za miłą chwilę oglądania