Opinia o moim nożu.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Opinia o moim nożu.
Niedawno kupiłem nóż na allegro i jeszcze domnie nie doszedł. Zobaczcie go czy jest dobry itp... Wiem że po fakcie ale chciałbym wiedzieć. a tu link http://www.allegro.pl/item630418176_mys ... cyzja.html
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
-
- Gadu Gadu: 9281692
Nóż prawie jak od Rambo ;p no ale git od czegoś trzeba zacząć... Jak rozwali się po 3 miechach to zanim kupisz następny nóż będziesz patrzył inaczej na nóż który będziesz chciał zakupić
wszystkie wady i zalety odkryjesz w terenie.

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
- wolfshadow
- Okruch
- Tytuł użytkownika: Czciciel BK-7
"Śię śmiejecie", a na palowaniu nóż jest potrzebny po to, by żywcem drzeć pasy z palowanego. Waszmościowie "Trylogii" a inkszych ksiąg nie czytywali?
Offtop mode on.
W wieku kolegi-dumnego posiadacza noża do palowania biegałem z finką, ale wcześniej z 20-cm kuchenniakiem, którym czyniłem spustoszenie w łopianach na miarę pana Longinusa i jego Zerwikaptura!
Offtop mode on.
W wieku kolegi-dumnego posiadacza noża do palowania biegałem z finką, ale wcześniej z 20-cm kuchenniakiem, którym czyniłem spustoszenie w łopianach na miarę pana Longinusa i jego Zerwikaptura!
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
Survival3 Masz dwa wyjścia:
1. skorzystać ze swojego prawa do zwrócenia towaru zakupionego na odległość w ciągu 10 dni (nie musisz podawać przyczyny zwrotu) .Stracisz kasa za przesyłkę w obie strony ale nie będziesz musiał dużo dokładać do Mory.
2. zostawić sobie ten nóż, trochę poużywać (ale niezbyt intensywnie bo może tego nie przetrwać) potem schować głęboko do szafy i parę lat później śmiać się z samego siebie "jakie to człowiek miał pomysły"
Zrób co uważasz ale ja myślę, że każdy prawdziwy facet na pewnym etapie swojego życia powinien mieć nóż Rambo
1. skorzystać ze swojego prawa do zwrócenia towaru zakupionego na odległość w ciągu 10 dni (nie musisz podawać przyczyny zwrotu) .Stracisz kasa za przesyłkę w obie strony ale nie będziesz musiał dużo dokładać do Mory.
2. zostawić sobie ten nóż, trochę poużywać (ale niezbyt intensywnie bo może tego nie przetrwać) potem schować głęboko do szafy i parę lat później śmiać się z samego siebie "jakie to człowiek miał pomysły"

Zrób co uważasz ale ja myślę, że każdy prawdziwy facet na pewnym etapie swojego życia powinien mieć nóż Rambo

- wolfshadow
viewtopic.php?p=7806#7806mgr_scout pisze:wolfshadow, a dlaczego zbanowanesam mam 4 Mory

Ja mam tylko 2 sztuki...

W wieku w/w kolegi mój kumpel miał myśliwski nóż ściągnięty z kraju sierpa i młota. Stainless steel z Magnitogorska o niskiej zawartości stali. Noża nie dało się złamać. Zachowywał się jakby był wykonany z blachy miedzianej. Dopiero "hartowanie"przy pomocy pieca CO i wiaderka z wodą nieco go utwardziło. Ehhh. Szczenięce lata.Okruch pisze:W wieku kolegi-dumnego posiadacza noża do palowania biegałem z finką, ale wcześniej z 20-cm kuchenniakiem
-
- Tytuł użytkownika: Czciciel BK-7
Ja mam od 15 lat Victorinoxa kupionego za 800 000 PLZ/80 PLN, nic się nie popsuło, nic nie lata, nawet okładki te sameSurvival3 pisze:Ej ja kupiłem sobię dwa lata temu nóż USA SABER za 30zł składany i do dziś go mam... Tylko poprostu już mi się powoli nudzi i troszkę jest popsuty ale za 30zł służył mi nóż dwa lata. Jak ten się rozwali to kupię nowy lepszy. Muszę się nauczyć na błędach jak każdy aby zdobyć doświadczeni ;D

Jak nóż za 30 zł się popsuje i złoży na palce, może je obciąć równie sprawnie jak Emerson.
Ucz się na błędac innych osób, wyjdzie taniej - za zaoszczędzone pieniądze możesz kupić porządny sprzęt.
- wolfshadow
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt: