Ot pogadałem.

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw, bogdan
Ja nie jestem pewien, dlatego zapytałem. Poza tym na stonie ostatnio pojawiło się wielu autorów więc sądziłem, że to brak podpisu autora.Fredi pisze:Gryf: jeśli na stronie Bogdana nie ma napisanego autora, to oznacza że autorem jest autor strony. To chyba zresztą logiczne.
No cóż, jednych ziębi innych grzeje. Są dla dzieci i dla dorosłych, zależy co komu ślina na język przyniesie. U nas na forum jakoś taka księga wyglą normalnie i nic się złego nie dzieje.Fredi pisze:A księgi gości są dla dzieci i dla kółek wzajemnej adoracji.
A czy możesz uzasadnić swoje słowa?Valdi pisze:Uwazam(zreszta, jak wiekszosc tu chyba), ze ksiega gosci jest zbedna.
A co się zmieniło od tego czasu w namiotach typu tunel? Zaczęły im się krzyżować tyczki stelaża? Wyciągnij w namiocie wszystkie szpilki i śledzie to tunel się zwali a iglo wciąż będzie stało.Gryf pisze: "TUNEL - materiały identyczne jak w igloo, ale stosunek wagi do objętości wnętrza jest korzystniejszy. Niestety, o ile igloo "samo stoi", to tunel ma bardziej chwiejną konstrukcję, która musi mieć odciągi."
Wzmianka o namiotach typu tunel już nie aktualna. Współczesne namioty typu "tunel" są równie stabilne.
Niestety tak, Gryfie - to igloo. Trochę krzywe ale igloo. Nic więc dziwnego że stoi bez odciągów.Fredi pisze:Gryf....to nie jest tunel
Spoczko, wiesz widziałem dawniej na obozach harc. podobne lub identyczne konstrukcje tunelowe, które stały bez odciągów. Ha! Dostałem w prezencie prawie nówkę i nie używaną "chińską dwójkę" z alu miniowym stelarzem i brązowym tropikiem. Ten dziad bez odciągów nie ustoi ani sekundybogdan pisze:Niestety tak, Gryfie - to igloo. Trochę krzywe ale igloo. Nic więc dziwnego że stoi bez odciągów.Fredi pisze:Gryf....to nie jest tunel
Tunel wygląda np. tak: http://bergson.ultrasklep.pl/product/Oklahoma4/
mylisz powitania z księgą gości.. to z założenia zupełnie inne tematyGryf pisze:To dlaczego wpisujesz się do naszej księgi gości? viewforum.php?f=42 - Usuń ten temat. Nie wszyscy goście, czy stali rezydenci, piszą: "tu byłem".
Zgadza się. Niby proste, ale większość użytkowników nie potrafiła na stronie znaleźć nawet spisu treści lub słownika, więc chciałem, żeby szukanie zaawansowane było dostępne "od pierwszego kopa".mgr_scout pisze:czy to jest po prostu wyszukiwanie zaawansowane zawężone tylko do Twojej strony?
Kod: Zaznacz cały
bogdan + zapałki + pożar site:survival.strefa.pl