Nie było chętnych na podłączenie się. Wybrałem się z kumplem na Lubań celem złapania zachodu i wschodu słońca. Warunki dopisały, mimo przeziębienia udało się zrealizować plan. Wypad typowo fotograficzny. Ostatnio Mogielica a teraz...
Tylmanowa - Lubań - Krościenko nad Dunajcem.
Kilkanaście minut przed zachodem słońca....
Wprawne oko dostrzeże budynek obserwatorium na Łomnicy oraz lekkie, odbijające się światło
Nocleg pod gołym niebem, z takim widokiem. Aż nie chciało się zamykać oczu...
Pobudka o świcie!!
Pierwsze promienie słońca oświetlają szczyty Tatr Bielskich i Wysokich
Szerzej
Jesień a raczej jej barwy przeminęły
Radość
Jak ktoś chętny na podobny wypad to można pomyśleć
Lubań, Gorce
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Na wieży nie spaliśmy, bo tam spało 6 osób, poza tym na noc zapowiadano, że ma się wzmocnić wiatr i sprawdziło się. Spaliśmy na polanie przy bazie namiotowej, chcieliśmy mieć ciszę oraz nie przeszkadzać innym.Jakub_P pisze:Ładny wypad, ładne widoczki i ładne góry . Odnośnie widoczków to spaliście na wieży, czy gdzieś obok ?
Jakub_P, skąd Ty się chłopaku wziąłeś? Tak po cichutku, między nas, że chyba nikt się nie zreflektował, że jesteś młody na forum (i nie tylko na forum?)
Szukałam Twojego wątku powitalnego, by parę słów o Tobie przeczytać... A tu nie ma? W każdym razie, zaintrygowałeś. Młody, nowy, a ogarnięty. Ciekawy kompan lub forumowy znajomy się z Ciebie zapowiada... (obejrzałam Twoją galerię, a przede mną mój facet, on mi Ciebie wytknął palcem, że ktoś tu ciekawy rośnie ). Weź zapodaj parę słów w wątku o sobie, co?
soohy - sorry za offtop Ale... Ty też byłeś kiedyś bardzo młody i patrz, co z Ciebie wyrosło.
[ Dodano: 2018-10-23, 22:09 ]
P.S. I jeszcze Jakub_P powiedz, że ponczo kupiłeś na aukcji allegro czy tam fb i jak przyszło, to śmierdziało icon_twisted
(miałam takie samo i też się chwilę pod nim rozbijałam ale człowiek na starość robi się wygodny... )
Szukałam Twojego wątku powitalnego, by parę słów o Tobie przeczytać... A tu nie ma? W każdym razie, zaintrygowałeś. Młody, nowy, a ogarnięty. Ciekawy kompan lub forumowy znajomy się z Ciebie zapowiada... (obejrzałam Twoją galerię, a przede mną mój facet, on mi Ciebie wytknął palcem, że ktoś tu ciekawy rośnie ). Weź zapodaj parę słów w wątku o sobie, co?
soohy - sorry za offtop Ale... Ty też byłeś kiedyś bardzo młody i patrz, co z Ciebie wyrosło.
[ Dodano: 2018-10-23, 22:09 ]
P.S. I jeszcze Jakub_P powiedz, że ponczo kupiłeś na aukcji allegro czy tam fb i jak przyszło, to śmierdziało icon_twisted
(miałam takie samo i też się chwilę pod nim rozbijałam ale człowiek na starość robi się wygodny... )
Niszka-Jak niema jak jest viewtopic.php?t=7723 A ponczo kupiłem na armyworldzie lecz pranie je smrodu pozbawiło .
Byłem bardzo młody, a teraz jestem tylko młody? A dopiero co na Mogielicy byliśmy przed moją 18-nastkąniszka pisze:soohy - sorry za offtop Ale... Ty też byłeś kiedyś bardzo młody i patrz, co z Ciebie wyrosło.
A co do powitalnego wątku Jakuba, to szanowna Kasiu musisz częściej na forum zaglądać w takim razie icon_twisted
Jakub_P pisze:Niszka-Jak niema jak jest viewtopic.php?t=7723 A ponczo kupiłem na armyworldzie lecz pranie je smrodu pozbawiło .
soohy pisze:A co do powitalnego wątku Jakuba
No masz, przegapiłam - a szukałam! Tylko gdzieś niżej, bo myślałam, że jak się natrzaskało 30 postów to będzie tu dłużej... Coś mało widać się ludzi rejestruje, był taki moment, że z tygodnia na tydzień po kilka nowych przywitań było. W każdym razie zwracam ewentualnie wzięty honor.
(P.S. użyłam też funkcji "wyświetl wszystkie posty użytkownika" i w nich właśnie też nie znalazłam powitalnego, nie wiem jak :566: )
soohy - do dziś pamiętam, jak gadałam z Twoją mamą gdzie jesteś, jak Cię nie ma Wtedy, co wracałeś z Krk... Noo, poczułam w tamtym momencie, żeś kurła naprawdę młody ale zawsze byłeś świetnym kompanem i nie czułam się przy Tobie nigdy nazbyt staro
Może zimą uda się jakieś Gorce zrobić? Jak Ci się w ślunsk jeździć nie chce?