Pozostałe zdjęcia można obejrzeć w moim albumie na Picasie: https://picasaweb.google.com/1153567348 ... 1819082012
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Puszczę Bukową ostatnio odwiedziłem, ale rowerem. Chodzenie jest nudne. Obskoczyłem głównie cmentarz żołnierzy niemieckich w Glinnej i podjechałem pod wieżę w Kołowie. Dużo mi jeszcze jak widzę zostało. Dobrze, bo po starych ścieżkach wciąż jeździć to aż się odechciewa. Widzę, że spływ Płonią jeszcze tego lata też trzeba zaliczyć
 Puszczę Bukową ostatnio odwiedziłem, ale rowerem. Chodzenie jest nudne. Obskoczyłem głównie cmentarz żołnierzy niemieckich w Glinnej i podjechałem pod wieżę w Kołowie. Dużo mi jeszcze jak widzę zostało. Dobrze, bo po starych ścieżkach wciąż jeździć to aż się odechciewa. Widzę, że spływ Płonią jeszcze tego lata też trzeba zaliczyć 

To stwierdzenie podejrzewam, że odnosi się do konkretnie tych wspomnianych wyżej terenów ale choć odkryłem w tym roku na nowo uroki turystyki rowerowej to piesze wędrówki są na pierwszym miejscu, niezależnie od odwiedzanego miejscaBRAT_MIH pisze:Chodzenie jest nudne.
 .
. Klimat być musiał, bo to raz, że Puszcza Bukowa a dwa to jednak nie tam jakaś "spacerowa niedziela" (autor wie o co idzie) gdzie złaja letnio niedzielnego sku*WiWalu odpadłaby na starcie. Jak każdy szczeciniak wie (tak mniemam) łażenie po Puszczy nie należy do lekkich a jej szlaki, szczególnie te czarne, wymagają nieco kondycji.Kopek pisze:Blizbor, fajne fotki i wypad
 Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem - jestem pewien, że jeszcze będzie nie jedna taka okazja, aby na spokojnie wyskoczyć gdzieś w naszym trzyosobowym gronie
 Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem - jestem pewien, że jeszcze będzie nie jedna taka okazja, aby na spokojnie wyskoczyć gdzieś w naszym trzyosobowym gronie 
OK, spoko.Blizbor pisze:Yaktra, niestety nie mogłem dać Ci znać, gdyż po 1. był to wewnętrzny wypad KK,
Spytam przekornie, a jeszcze takie poza klubem jeszcze są???Blizbor pisze:Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem
Jestem pewien, że czas się znajdzie bez problemu. Daj znać kiedy będziesz miał wolne 2 dni, potem trzeba tylko dać znać Chrisowi i dogadać się co do szczegółówyaktra pisze:Spytam przekornie, a jeszcze takie poza klubem jeszcze są???Blizbor pisze:Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem
odpowiem sam sobie - NIE SĄDZĘ