EYE ADVENTURE 65+10L. E-403

W sieci nie znalazłem nic konkretnego, może ktoś go testował?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
no trzeba mieć nieźle pod czaszką żeby polecać z tego wszystkiego Alicegóralu pisze:Poza tym są tam linki do plecaków polecanych przez użytkowników.
to może ciągnij za język sprzedającego ew. kupującego? Sprzedający zamieścił jakieś relacje z wypraw z tymże plecakiem.góralu pisze:Jedyny temat jaki wypluła mi forumowa wyszukiwarka to oferta sprzedaży tego plecaka...
Plecak plecakowi nie równy, nawet gdy jest super podobny. Ale był bym wdzięczny gdybyś się dowiedział czy ma konkretnie model o który mi chodzi.Ogólnie mój cioteczny brat używa takiego bądź podobnego eye
Puściłem wcześniej PW do użytkownika, o ile jeszcze tu zagląda liczę że odpiszeto może ciągnij za język sprzedającego ew. kupującego? Sprzedający zamieścił jakieś relacje z wypraw z tymże plecakiem.
Też coś takiego niekiedy miałem w ZPG idąc do Santiago. Niby mała rzecz, a wku...a.birken1 pisze:Ten dźwięk to prawdopodobnie pracujące taśmy w klamrach. Lub ew. przesuwające się elementy systemu nośnego po listwach stelaża. Takie rzeczy dosyć częste są w różnych plecakach