Polecane filmy i książki postapokaliptyczne
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Polecane filmy i książki postapokaliptyczne
Oglądałem wczoraj film: http://www.filmweb.pl/film/Droga-2009-419050 Polecam go ze względu na tematykę związaną z tym forum, dla lubiących czytać jest też książka na podstawie, której nakręcono film. Tylko się nie dołujcie - wcale tak być nie musi...
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2011, 09:19 przez Chester, łącznie zmieniany 1 raz.
- Armat
- Tytuł użytkownika: Technokrata
A jak będzie? Jesteś gotowy?Chester pisze: wcale tak być nie musi...

-
- Tytuł użytkownika: awski
Niezły film, widziałem. Czy musi tak być to nie wiem, wiem tylko, że mamy ostry zjazd cywilizacyjny, który się dzieje na naszych oczach, ciężko powiedzieć kiedy się zatrzymamy.
Jest też ekranizacja "Długiego marszu" z holyłoodzką obsadą. Przy takiej skali przedsięwzięcia żaden film nie odda książki i żadna książka nie odda rzeczywistości ale i tak się dobrze ogląda i czyta.
Jest też ekranizacja "Długiego marszu" z holyłoodzką obsadą. Przy takiej skali przedsięwzięcia żaden film nie odda książki i żadna książka nie odda rzeczywistości ale i tak się dobrze ogląda i czyta.
Re: Film"Droga" - polecam.
Chyba ani ja ani nikt nie będzie gotowy. Mnie zje grupa kanibali, którą zje większa grupa a tę jeszcze większa. Na końcu kanibale zaczną zjadać się na wzajem w grupie, aż zostanie jeden kanibalArmat pisze:A jak będzie? Jesteś gotowy?Chester pisze: wcale tak być nie musi...

- rudy rydz
- Tytuł użytkownika: ex pawel
DobreChester pisze:Chyba ani ja ani nikt nie będzie gotowy. Mnie zje grupa kanibali, którą zje większa grupa a tę jeszcze większa. Na końcu kanibale zaczną zjadać się na wzajem w grupie, aż zostanie jeden kanibalChyba napiszę książkę lub scenariusz do filmu: "Ostatni kanibal"
Kiedy wędrujesz w samotności to skupiasz się na tym co robisz.
Wlewasz się w teren i słuchasz co mówi knieja.
Każdy krok staje się bardziej przemyślany cichy i płynny.
Więcej widzisz, więcej słyszysz, głębiej oddychasz.
Odpoczywasz
- yaktra.
Wlewasz się w teren i słuchasz co mówi knieja.
Każdy krok staje się bardziej przemyślany cichy i płynny.
Więcej widzisz, więcej słyszysz, głębiej oddychasz.
Odpoczywasz
- yaktra.
-
- Tytuł użytkownika: niedzielny harcerzyk
Nudny był, miał małą oglądalność i dlatego go skanselowali. Nie dorównywał oglądalnością Top Model 

Moja kolekcja militariów
Casual Survival Blog
Forum internetowe nie służy dyskusji, co najwyżej wymianie poglądów.
Oczywiście muszę polecić "Metro 2033" Dmitrija Glukhowskiego(nie jestem pewien pisowni). Tradycyjnie wojna nuklearna, tyle że w tym wypadku historia jest o mieszkańcach Moskwy którzy schronili się w metrze. Książka świetna, przyjemnie się czyta. Jest także druga część "Metro 2034" ale pierwszej do pięt nie dorasta 

- Mazazel
- Gadu Gadu: 9008350
Jakby się ktoś miał na poważnie zdołować to polecam ten komiks jako odtrutkę: http://romanticallyapocalyptic.com/archives
a tak jest narysowany że łaaa!
a tak jest narysowany że łaaa!
zlotykon.pl