Witam co myślicie o tym plecaku? Kupiłem takowy po okazyjnej cenie i zastanawiam się jak sprawdzi się na wyprawach.
http://www.sklep-presto.pl/product-pol- ... 8c8a8d7c72
Plecak turystyczny Xenon 90 Outhorn
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Plecak turystyczny Xenon 90 Outhorn
I know what I want
And I say what I want
And no one can take it away
I know what I want.
And I say what I want
And I say what I want
I know what I want.
And I say what I want
-
- Tytuł użytkownika: awski
OkejSolv pisze:Mimo wszystko proszę o opinię.

NicSolv pisze:co myślicie o tym plecaku?

- Michal N
- Gadu Gadu: 9361862
- Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
-chilli- ma rację, teraz to Ty sam powinieneś opisać jaki on jest. Z mojej strony dodam, że
Coś mi się zdaje, że jak go na maksa obciążysz, to może popruć się zamek od dolnej komory.
Te kieszenie boczne to gdzie są? To to coś co jak wypełnisz główną komorę nie będziesz mógł z tych "kieszeni" wyciągnąć? (swoją drogą jak w Wolverinie 32 tyle, że z przedniej kieszeni).
Ale spoko była okazja. Szkoda, że nie pytałeś wcześniej. A może jednak się sprawdzi?
Edyta: teraz zobaczyłem co to są te kieszenie boczne (te małe rozciągliwe kieszonki na dolnych bokach plecaka): http://www.swistak.pl/a15549180,PLECAK- ... R-0zl.html Hmm.
musiała by to być niezła wyprawa abym się w tak duży plecak pakował. 90 litrów to jak dla mnie lekka przesada, no i waga samego plecaka 2,6 kilo.Solv pisze:na wyprawach
Coś mi się zdaje, że jak go na maksa obciążysz, to może popruć się zamek od dolnej komory.
Te kieszenie boczne to gdzie są? To to coś co jak wypełnisz główną komorę nie będziesz mógł z tych "kieszeni" wyciągnąć? (swoją drogą jak w Wolverinie 32 tyle, że z przedniej kieszeni).
Ale spoko była okazja. Szkoda, że nie pytałeś wcześniej. A może jednak się sprawdzi?
Edyta: teraz zobaczyłem co to są te kieszenie boczne (te małe rozciągliwe kieszonki na dolnych bokach plecaka): http://www.swistak.pl/a15549180,PLECAK- ... R-0zl.html Hmm.

- Hillwalker
Ogromny plecak kupiłeś. Na długie wyprawy.
Noszenie tak wielkich worów na plecach na pewno do przyjemności nie należy, kiedy są do pełna spakowane. Napisz recenzję za jakiś rok. Prawdopodobnie stwierdzisz, że jednak jest za duży; chociaż Stalker pisał dawno temu, że posiada dziewięćdziesiątkę i zabiera ją na przykład na 10-dniowe wyjazdy w Bieszczady, z nocowaniem na dziko.
Noszenie tak wielkich worów na plecach na pewno do przyjemności nie należy, kiedy są do pełna spakowane. Napisz recenzję za jakiś rok. Prawdopodobnie stwierdzisz, że jednak jest za duży; chociaż Stalker pisał dawno temu, że posiada dziewięćdziesiątkę i zabiera ją na przykład na 10-dniowe wyjazdy w Bieszczady, z nocowaniem na dziko.
" YOU create your own reality "