Mam nadzieje że smutni panowie nie znajdą powodu żeby mnie odwiedzić.
![n ;)](./images/smilies/004.gif)
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
O ile nie jesteś poszukiwaczem z wykrywką, bo jak powiesz, ze wykopałeś i zgłaszasz to na bank Ci chatę przeszukają czy nie masz czegoś, co nie zgłosiłeś. Najlepiej zakopać i święty spokój. Poczytaj więcej na PoszukiwaczeSkarbów i Odkrywca.ZEN pisze:Zasada jest prosta, jeżeli znajdziesz przedmiot który jest niewypałem lub innym przedmiotem który może stwarzać zagrożenie życia, to warto zadzwonić na Policję a oni powiadomią kogo trzeba.
Jak dół będzie wykopany na pół metra i powiesz, że przypadkiem znalazłeś to mogą nie uwierzyć.BRAT_MIH pisze:O ile nie jesteś poszukiwaczem z wykrywką, bo jak powiesz, ze wykopałeś i zgłaszasz to na bank Ci chatę przeszukają czy nie masz czegoś, co nie zgłosiłeś. Najlepiej zakopać i święty spokój. Poczytaj więcej na PoszukiwaczeSkarbów i Odkrywca.ZEN pisze:Zasada jest prosta, jeżeli znajdziesz przedmiot który jest niewypałem lub innym przedmiotem który może stwarzać zagrożenie życia, to warto zadzwonić na Policję a oni powiadomią kogo trzeba.
Policjanci muszą tego znaleziska pilnować do przyjazdu saperów, a to potrwa czasami wiele godzin i myślisz, ze na kogo będą najbardziej wkurzeni jak deszcz będzie albo mróz :p ??
Lepiej kontroluj co piszesz, bo jak walniesz podobną bzdurę w dyskusji bardziej podchodzącej pod tematykę forum, to cię zjedzą z butami...DUDUŚ pisze:... do karabinu maszynowego kalibru 2 mm.
Może chodziło o zabawkowy karabin maszynowy. Taki od kolekcji żołnierzyków ???Tanto pisze:DUDUŚ napisał/a:
... do karabinu maszynowego kalibru 2 mm.
Lepiej kontroluj co piszesz, bo jak walniesz podobną bzdurę w dyskusji bardziej podchodzącej pod tematykę forum, to cię zjedzą z butami...