Strona 1 z 1
elrond33 - witam wszystkich
: 23 sty 2011, 12:50
autor: elrond33
Witam wszystkich!
Jestem z Poznania. Trafiłem tu trochę przypadkiem, ale jak już jestem to z przyjemnością skorzystam z ciekawych informacji zawartych na tym forum, a może i sam będę mógl komuś pomóc. W cyberprzestrzeni na co dzień siedzę na forach knives.pl i tactical.pl, może są tu jacyś znajomi stamtąd.
Pozdrawiam!
: 23 sty 2011, 12:57
autor: hejtyniety
pewnie, że są znajomi

Witaj!
: 23 sty 2011, 13:51
autor: Blizbor
Witaj

: 23 sty 2011, 14:00
autor: brt
Cześć!
: 23 sty 2011, 14:04
autor: zdybi
Witaj Elrond

: 23 sty 2011, 14:55
autor: siux
Przed chwilą Cię przywitałem w innym poście

Nie jestem nożorobem choć dwie mory sobie oprawiłem dla zdobycia nowego doświadczenia, a wczoraj przywlokłem z lasu spore czeczoto. Jak ja dalej obrobić, żeby się nie zmarnowało, suszyć w całości, czy od razu pociąć na mniejsze czy co...?

: 23 sty 2011, 15:13
autor: elrond33
Ja też nie jestem nożorobem, co najwyżej nożofilem
Z tego co wiem, to nie tyle suszyć, co sezonować. Czyli nie za ciepło, bo popęka. Pociąć na mniejsze. A zdaje się na tym forum czytałem właśnie dziś poradę, żeby gotować najpierw w roztworze soli, poszukaj.
: 23 sty 2011, 15:17
autor: siux
A to o soli już wiem, tylko czy gotować całą wielką bryłę, czy już pocięte na klocki?
: 23 sty 2011, 15:21
autor: elrond33
Klocki, no jak wsadzisz bryłę do garnka? Poza tym masz więcej powierzchni nasiąkania.
: 23 sty 2011, 15:25
autor: siux
elrond33 pisze:no jak wsadzisz bryłę do garnka?
A kocioł już znalazłem, że pół świni wlezie
Dzięki, za radę

: 23 sty 2011, 18:03
autor: Zirkau
Witam, to jedno z zaprzyjaźnionych for z tactical`em

: 24 sty 2011, 00:19
autor: Stainer80
Witamy

: 24 sty 2011, 12:04
autor: Kopek
Cześć
: 24 sty 2011, 13:18
autor: karol12221
witam
: 09 lut 2011, 22:48
autor: Zawada
Ja również witam.
: 10 lut 2011, 22:39
autor: mwitek
hej
: 11 lut 2011, 12:58
autor: Thepariah
cześć
