Przyrządzanie ryb w terenie
: 26 gru 2010, 20:31
Ryby znacznie łatwiej złapać niż zwierzynę "biegającą", a tak mało jest przepisów aby rybę dobrze zjeść (przynajmniej ja mało znam).
Czy można przyrządzać rybę jak mięso innych zwierząt?
Jest coś na co trzeba uważać przy przyrządzaniu ryb oprócz tego, że się szybko psują?
Jak ktoś zna to proszę o wrzucanie tutaj przepisów i sposobów dotyczących przyrządzania ryb w terenie (W sumie to każdy godny uwagi przepis lub sposób może się tu znaleźć. Czy do domu, czy w teren.)
Ja znam "tylko" sposób R. Mears'a na upieczenie ryby nad ogniskiem, a jakieś inne tylko pobieżnie.
Czy można przyrządzać rybę jak mięso innych zwierząt?
Jest coś na co trzeba uważać przy przyrządzaniu ryb oprócz tego, że się szybko psują?
Jak ktoś zna to proszę o wrzucanie tutaj przepisów i sposobów dotyczących przyrządzania ryb w terenie (W sumie to każdy godny uwagi przepis lub sposób może się tu znaleźć. Czy do domu, czy w teren.)
Ja znam "tylko" sposób R. Mears'a na upieczenie ryby nad ogniskiem, a jakieś inne tylko pobieżnie.