Dziś w pracy to ja...
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
A to akurat nie musi być przeciwstawne, przy odpowiednim zatrudnieniuuczciwie zarabiałem na chleb, nie włóczyłem się

Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
- Tanto
- Administrator
He, he... tak miło to nie było - napromieniowani mutanci się nie pojawili, ochrona była miła i życzliwa (tzn. dała klucze i więcej się nie pokazywała).wolfshadow pisze:"Good morning dr Freeman. ...
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- zdybi
- Gadu Gadu: 9522989
Umacnianie wału nad rzeką Dziwną.Potem sceneria się zamgliła i pojawiły się kormorany(gdzie ich niema
),jak w bajce...
[/img] Czasami widoczki są niesamowite,szczególnie jak przymrozi w nocy...

http://lukaszzdyb.blogspot.com
http://mybushcraft.blogspot.com
"Bo życie przecież po to jest,żeby pożyć"
http://mybushcraft.blogspot.com
"Bo życie przecież po to jest,żeby pożyć"
- Tanto
- Administrator
O przepraszam, zapłaciłem tylko raz - jak byłem podłączony pod jakiś wyjazd integracyjny. To był wyjazd zawodowy, dostaliśmy klucze i 'wolną rękę', kumpel architekt mierzył, a ja robiłem dokumentację fotograficzną. Została nam jeszcze tylko chwila na 716 i 716a, a potem trzeba było wracać do domu 
Przy okazji tego zlecenia, zwróciłem uwagę na coś na co jeszcze kilka lat temu nie patrzyłem - rdzewiejące pręty w żelbecie które zozsadzają beton ...kiedyś, kiedyś to wszystko się zawali
- jak by powiedział pewien pułkownik z pewnego filmu
Ps. był bym naprawdę bardzo zaskoczony gdybyś napisał coś innego niż Pzw-717, chociaż gdyby wyłączyć 'fabryczne' oświetlenie, pobawić się odrobinę latarkami, to może udało by się utrudnić ci zadanie

Przy okazji tego zlecenia, zwróciłem uwagę na coś na co jeszcze kilka lat temu nie patrzyłem - rdzewiejące pręty w żelbecie które zozsadzają beton ...kiedyś, kiedyś to wszystko się zawali

Ps. był bym naprawdę bardzo zaskoczony gdybyś napisał coś innego niż Pzw-717, chociaż gdyby wyłączyć 'fabryczne' oświetlenie, pobawić się odrobinę latarkami, to może udało by się utrudnić ci zadanie

- Tanto
- Administrator
W tym przypadku, moja działka to fotki, ciekawszą zabawę ma kumpel który przenosi 717 do autocada. Fajnie by było gdyby wyszło to poza fazę projektów i udało się ten obiekt doprowadzić do stanu z 1944 r. Wiem, wiem... komercja
ale chciało by się zobaczyć to w oryginale, a nie taką 'cepelię' jak mają tam teraz.
Niestety takie perełki nie trafiają się zbyt często, ale firma z którą współpracuję ma w dorobku kilka ciekawych tematów np. projekty rewitalizacji (remontów) twierdzy w Kostrzyniu, fortyfikacji w Zamościu; mam nadzieję że jeszcze będzie szansa na trafienie w jakieś ciekawe miejsca.

Niestety takie perełki nie trafiają się zbyt często, ale firma z którą współpracuję ma w dorobku kilka ciekawych tematów np. projekty rewitalizacji (remontów) twierdzy w Kostrzyniu, fortyfikacji w Zamościu; mam nadzieję że jeszcze będzie szansa na trafienie w jakieś ciekawe miejsca.
- Tanto
- Administrator
W tamtym okresie współpracowałem z nimi bardzo luźno i nie słyszałem o jakichś ciekawych znaleziskach, ale firma jest od projektowania a nie 'prac fizycznych', dlatego przypuszczam że jeśli trafiły się fanty to wylądowały u robotników 

- przeszczep
- Gadu Gadu: 9000624
- Tytuł użytkownika: zagorzały turysta