Strona 33 z 70
: 12 maja 2010, 09:23
autor: przeszczep
Weź wiertło do betonu, naostrz i przewiercisz spokojnie

: 12 maja 2010, 15:05
autor: Michal N
A ja stałem się szczęśliwym posiadaczem noża EKA W11

. Opisywać chyba nie muszę, pierwsze wrażenie jest takie, że jest to nóż na lata, a nawet dłużej. Niedługo przejdzie próby terenowe.
: 12 maja 2010, 18:00
autor: mwitek
Wgląda porządnie i solidnie. Na pewno długo ci posłuży.
P.S. Zrobię sobie taki

: 16 maja 2010, 22:11
autor: maly
Michal N pisze:A ja stałem się szczęśliwym posiadaczem noża EKA W11

. Opisywać chyba nie muszę, pierwsze wrażenie jest takie, że jest to nóż na lata, a nawet dłużej. Niedługo przejdzie próby terenowe.
TO na prawdę świetny nóż. Miałem okazję pobawić się EKĄ Hakasa i byłem zachwycony jej parametrami. Nawet chciałems obie taką kupić ale jak się zdecydowałem to zaczęli ją robić z wklęsłym szlifem. Ale jełśi dostałbym gdzieśtakąze szlifem płaskim to na pewno bym jąkupił.
Jednak teraz to podobnie jak mwitek zrobię sobie taką

: 16 maja 2010, 22:39
autor: przeszczep
Zapomniałem fotek wrzucić

Kuchenniaka zrobiłem
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
NC11LV 2mm 61hrc
Ostrze - około 18,5cm
rękojeść - 11,5cm poliester od swaroga i piny węglowe z modelarskiego

: 16 maja 2010, 22:59
autor: Parthagas
Łał, fajny, ale od wzorków na rękojeści można oczopląsu dostać. To coś dla szalonego kucharza, albo takiego, który chce takowym zostać.
: 17 maja 2010, 08:32
autor: przeszczep
To fakt, rękojeść trochę psychodeliczna wyszła

: 17 maja 2010, 09:04
autor: mwitek
Bardzo fajny kuchenniak.
pozdrawiam
: 17 maja 2010, 16:38
autor: Okruch
przeszczep pisze:To fakt, rękojeść trochę psychodeliczna wyszła

Przyznaj, myślałeś o "Lśnieniu" Kubricka gdy ją robiłeś
Mnie się podoba - rękojeść i "całokształt". Ale co ja poradzę, że w kuchni używam tylko santoku?
: 17 maja 2010, 17:11
autor: przeszczep
Okruch pisze:przeszczep pisze:To fakt, rękojeść trochę psychodeliczna wyszła

Przyznaj, myślałeś o "Lśnieniu" Kubricka gdy ją robiłeś
Sie wie

: 17 maja 2010, 21:49
autor: Stalker
Panie Szczepanie! Zabiłeś mnie pan tym nożem. Kocham go!
: 18 maja 2010, 08:35
autor: przeszczep
Nie wiem czy mam dziękować czy się bać i uciekać

: 18 maja 2010, 11:22
autor: slaq
Szczepciu - uciekaj lepiej

: 18 maja 2010, 22:30
autor: Valdi
Piękny stwór! A i rękojeść zacna!
: 18 maja 2010, 23:10
autor: u99
Szczepan okładziny z tego samego kawałka co Leszczowy "Ru design" :566:
: 19 maja 2010, 11:26
autor: slaq
Twój nożyk Szczepciu pasował by tu :
http://fishki.net/comment.php?id=56190
Pozdro.
: 19 maja 2010, 11:31
autor: przeszczep
u99 pisze:
Szczepan okładziny z tego samego kawałka co Leszczowy "Ru design" :566:
Tak, dokładnie ten sam materiał
Sławciu - chyba se taką kuchnię pierdyknę, co by nóż pasował

: 19 maja 2010, 15:14
autor: Okruch
Ta, i potem noża nie znajdziesz ;D
: 19 maja 2010, 16:03
autor: Jaca
Ja jak zobaczyłem ten nóż to się zastanawiam czy by nie zacząć gotować celem sprawienia sobie takiego

: 19 maja 2010, 17:07
autor: Stalker
Widzisz, cały czas ci powtarzam :
Nie chcesz umrzeć na raka mózgu i jelita grubego, zacznij sam gotować drogi kolego.
: 21 maja 2010, 17:48
autor: przeszczep
No to jeszcze dwa z d2 61hrc (wymrażana)
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
: 21 maja 2010, 17:54
autor: Rzez
Mnie tam noże nie hajcują, ale obydwa powyżej są po prostu genialne! Szacuneczek!
: 21 maja 2010, 18:01
autor: Jaca
Przeszczep masz już klienta na te nożyki ? Bo kusisz icon_twisted
: 21 maja 2010, 18:10
autor: przeszczep
Mam i na te i na dwa takie same które się robią

Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić jeszcze więcej

: 21 maja 2010, 20:11
autor: Michal N
Przepiękne, a tak z czystej ciekawości: na ile wyceniasz takie cuda?