W tym terminie to może i ja bym się dokulał jeśli mi żona udzieli urlopuOdyn pisze:Może powtórzymy spotkanie 7-8-9/09/2012 ?

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Pustynia a raczej las Starczynowski wygląda obecnie tak:Doczu pisze: Myślałem też o Pustyni Błędowskiej/Starczynowskiej
Dlatego jutro z rańca biorę spinning i jadę na osadnikiDoczu pisze:Spoko Wolf. Mnie tam miejscówa jest obojętnaByle nie siedzieć w domu
Oooo brzmi bardzo interesującowolfshadow pisze:Mam jeszcze inną, tajną alternatywę (którą testowałem dzisiaj) z dużą ilością ciekawych dzikich roślin jadalnych, niedużym i nieużywanym stawem z linami i karasiami oraz sporym kompleksem leśnym pod bokiem. Do najbliższej budy z piwem, hamburgerami i innymi dobrodziejstwami jest ok 100m na wprost przez bagna. Nocowałem tam 2 lata temu i poza zdziwionymi minami wędkarzy było całkiem ok.Taki bushcraft podmiejski.
wolfshadow pisze:Mam jeszcze inną, tajną alternatywę (którą testowałem dzisiaj) z dużą ilością ciekawych dzikich roślin jadalnych, niedużym i nieużywanym stawem z linami i karasiami oraz sporym kompleksem leśnym pod bokiem. Do najbliższej budy z piwem, hamburgerami i innymi dobrodziejstwami jest ok 100m na wprost przez bagna.