P.S. U mnie już świąteczne rzeczy sprzedają, a jeszcze cały miesiąc

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Ja to się zastanawiam, co się dzieje z ludźmi, i ich pamięcią.kalyk3 pisze:P.S. U mnie już świąteczne rzeczy sprzedają, a jeszcze cały miesiącdo konkretnych świąt... Heh co się dzieje z tym światem...
slaq pisze:Z filmiku Rzezia, kawałeczek mi wpadł w ucho -
Się jaram nim
Jezeli ZZ Top , to to lepsze:Morion pisze:Coś tak myślałem że ZZ-Top będzieŚpiewające krasnoludy
Jeden z moich ulubionych kawałkówsteppenwolf pisze:
Ze specjalnymi pozdrowieniami dla rzufa, miłośnika długich bród; co wynika zarówno z jego ostatniego postu o indiańskich kudłach, jak i avatara (rzuf, w Gandalfa się bawisz![]()
)
Towarzyszy również, aczkolwiek ciężko jest mi ich podśpiewywać pod nosemMorion pisze:Apo: Zanim kliknąłem w drugi link już myślałem że ci w lesie towarzyszy Amon Amarth
Bo Motorhead w większości jest "a pie.dole this is awesome ku.wa !"Tanto pisze:czasami ktoś musi wziąć i po prostu zagrać tak jak powinno być zagrane![]()
jak to ktoś napisał w komentarzu "a pie.dole this is awesome ku.wa !"
a jej nie jest ciężkoApo pisze:ciężko jest mi ich podśpiewywać pod nosem
Znam i chylę czoła tak zbudowanym strunom głosowymMorion pisze:a jej nie jest ciężkoApo pisze:ciężko jest mi ich podśpiewywać pod nosem
http://www.youtube.com/watch?v=71xMQwPR ... re=related
DziękujęApo pisze:Jeden z moich ulubionych kawałkówsteppenwolf pisze:Piwo zdecydowanie się Panu należy
Oj przepraszam, nie chcę być przyczyną rozpadu małżeństwasteppenwolf pisze: [[ - Kim jest ta Apo?!![]()
- Znajoma z Reconnetu.![]()
- Jaaa ci dam znajoooomą! Do garów!!!!
- Ależ kochanie![]()
- Ani słowa więcej. Już ja ci dam piwo!!!!
I znowu naważyłem sobie piwa]]
Apo: Mój stryj, po zejściu na ląd, wyjechał ze Szczecina i zamieszkał koło Gryfina; w domku przy lesie. To chyba też Lasy Pomorskie.
Przecież to tylko był żart :-/ Przepraszam.Apo pisze: Oj przepraszam, nie chcę być przyczyną rozpadu małżeństwa)