Idę po chipsy bo popcorn mi się skończył

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Kobra pisze:Przeszczep, on by przetrwał no tak. Co to dla niego jest Syberia czy Antarktyda? Przecież on by przebiegł Antarktydę i by polował na niedźwiedzie polarne bo Przeszczep jest super survivalowiec
przeszczep pisze:Proponuję sztukę surwiwalu zacząć od nauczenia się czytania ze zrozumieniem... Bo jak na razie sam z siebie robisz głupa...
Chłopie bądź poważny.Kobra pisze:Grzymek, ja nikogo nie atakuję. Sam zaczyna...
I twoja odpowiedź:przeszczep pisze:znowu...? Idę po popcorn chyba
To ja się pytam: O co Ci kur** biega?Kobra pisze:Nie bronie go... Ale jeśli np. ty przeszczep jesteś takim doskonałym survivalowcem to dlaczego sam czegoś nie zdziałasz? Polecisz do lasu bez niczego i przetrwasz? Wątpię.
Jest kilka osób na forum, które mają na koncie (i to nie jedną) podróż po Syberii.Kobra pisze:ale dam głowę że żaden z was by nie poleciał sobie na Syberię i się wykąpał w jeziorze, nikt by nie zjadł surowej larwy, nikt by z was nie wypuścił się tam gdzie on lata. Fakt chodzi z ekipą a ciekawe czy byście spali na syberii.
Z takim zapleczem jak on ma chętnie bym spróbował gdyby ktoś się do mnie zgłosił z takim pomysłem. Do tego Kobra są też na świecie ludzie którzy wbijają sobie gwoździe w czaszkę, tylko pytanie po co ?Ja się tak zastanawiam. Śmiejecie się z niego że nic nie umie itp. ale dam głowę że żaden z was by nie poleciał sobie na Syberię i się wykąpał w jeziorze, nikt by nie zjadł surowej larwy, nikt by z was nie wypuścił się tam gdzie on lata.
Zwłaszcza jego "Wild food". Ale już w serii "Extreme survival" jest nieco mniej jedzenia, a więcej innych zagadnień.rzuf pisze:Ray to inna sprawa, on kręci dla innej stacji, nosi dużo sprzętu i ogólnie nie pokazuje tylu technik co np Les. Jak często piszą w komentarzach- Ray prowadzi program kulinarny
Nie. icon_twistedkacu666 pisze:A ja proponuję zbanować wszystkie tematy o BG nie związane z książką!!!! icon_twisted