: 23 wrz 2010, 12:40
Rezerwuję tyndalizację. =P Mrożenie w moim przypadku polega na wsadzeniu do worka, a potem zamrażalnika, więc nie ma się nad czym rozpisywać. =P
Tylko gotowanąPs. Samą fasolkę ugotowaną czy już z zasmażką?
Odpowiem ciAbscessus Perianalis pisze:pytanie jak przeprowadzić pasteryzację w plastiku? I czy naczynie pozostałoby hermetyczne? I skąd takie wziąć? =P
Kurcze. Denerwujące jest to, że edycja ostatniego postu nie powoduje zmiany jego statusu na nieprzeczytany. Kolejny ciekawy post który przegapiłem.Michal N pisze:[ Dodano: 2010-09-29, 14:41 ]
oj proszę Cię, przecież sól to konserwantQasz pisze:Pamiętajcie że jeśli NIE DODACIE PRZYPRAW do dania to ono trzyma się od 2 do 3 razy dłużej niż to z przyprawami, a przecież to nie problem dodać trochę soli i pieprzu w lesie
można przełożyć już ukiszone po parę do worka z solanką, taka porcja na raz, ja sama spokojnie zjem 3 - 4 do kanapekArmat pisze:Z ogorkami w worku problem jest taki, ze jak sie otworzy to cala paczke trzeba zjesc bo potem jest problem z przenoszeniem.