Błękitne niebo !
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
A nie wiem czy widziałeś że dużo widziałem, ale ja nie widzę, abym wiele widział, nie widzę też abym widząc pisał że wiele widziałem 
Widząc twój cytat który zauważywszy zacytowałeś, pozwolę sobie go zacytować
Nasz wieszcz rzecze: "Czytaj ze zrozumieniem."

Widząc twój cytat który zauważywszy zacytowałeś, pozwolę sobie go zacytować

Nasz wieszcz rzecze: "Czytaj ze zrozumieniem."

Są takie rzeczy na niebie i ziemi, o których się jezuitom nie śniło, mój panie.
- Hakas
- Tytuł użytkownika: KAPKANCZYK
Szaman pozdrawia.
Niech Cię xMaS prowadzą po leśnych szlakach duchy lasu i łowisk. Ja też złożę za Ciebie małą zakładzinę w leśnym wykrocie.
Pozdrawiam Hakas
Szaman pozdrawia.
Niech Cię xMaS prowadzą po leśnych szlakach duchy lasu i łowisk. Ja też złożę za Ciebie małą zakładzinę w leśnym wykrocie.
Pozdrawiam Hakas
Wędruję poprzez świat polując, walcząc
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
- Fredi
- Tytuł użytkownika: Fredne Zło..
Dzisiaj akurat miałem wolne...i troszkę zmarudziłem - wybaczcie.
Reszta tego tematu poszła do kosza i mam nadzieję, że nie wróci, bo nie chciałbym być w Waszych skórach jak mi zepsujecie urlop dzisiaj rozpoczęty...na posterunek wracam za tydzień, a przez ten czas będę się upajał towarzystwem swojej panny w Beskidzie śląskim, żywieckim, a może i gdzieś po słowackiej stronie
.
Tanto Was przypilnuje, choć bardziej byłbym rad widząc tu po powrocie same uśmiechnięte buźki i mnóstwo ciekawych pomysłów do realizacji na leśnym poligonie.
Reszta tego tematu poszła do kosza i mam nadzieję, że nie wróci, bo nie chciałbym być w Waszych skórach jak mi zepsujecie urlop dzisiaj rozpoczęty...na posterunek wracam za tydzień, a przez ten czas będę się upajał towarzystwem swojej panny w Beskidzie śląskim, żywieckim, a może i gdzieś po słowackiej stronie

Tanto Was przypilnuje, choć bardziej byłbym rad widząc tu po powrocie same uśmiechnięte buźki i mnóstwo ciekawych pomysłów do realizacji na leśnym poligonie.
"Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć."