[/center]
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
No właśnie Doktorze dopiero się pokapowałem, że jakoś tak od dupy strony mam tylko zdjęcia swojego dwuślada.hejtyniety pisze:odtylcowym ładuj
No i co z tymi fotkami? Ciekawość mnie zżera jak się Twoja bestyja prezentuje en face ;PMarshall pisze:No właśnie Doktorze dopiero się pokapowałem, że jakoś tak od dupy strony mam tylko zdjęcia swojego dwuślada.hejtyniety pisze:odtylcowym ładuj
Błąd ten życiowy poważny zostanie naprawiony jeszcze tego weekendu!
Chciałem już Cię poprawić, ale policzyłem czas użytkowania swojego i drobnych w sumie napraw:birken1 pisze:czyt. Za małoyaktra pisze:ma już 14 lat i latam nim bezawaryjnie![]()
Dawno by się wytarł przy częstej jeździe. Wiem co mówię...
Tak, szprycha tylko raz pękła. W pozostałych przypadkach, a miałem zawsze obręcze te wysokim profilem /\ robiły się 8, pęknięta (ach te schody) to szprychy były tylko pogięte. A może i wymieniałem je więcej (ze względu na montaż). Ale w trasie tylko 1 raz 1sztuka mi pękła.tre33 pisze:Ale rama jedna:)
Na marginesie- 2 obręcze i tylko 1 szprycha? U mnie przy centrowaniu, a nawet przy jeżdżeniu dość często (kilkanaście przez 3 lata) pękają. Ergo muszę schudnąć.