O tym jak napadli mnie piraci,
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
A zimna zimna.Haha, jaka zimna krew?
I co w tym dziwnegoCiek pisze:Najadłem się strachu

W każdym bądź razie tak to działa. Aby pokonać sygnał z mózgu trzeba dużo praktyki. W tym przypadku np. sztuki walki. Wówczas mózg analizuje inaczej, wybiera formę walki, sposób uniku cios kontrujący itp.
Oceniłeś sytuacje prawidłowo, wybrnąłeś, opanowałeś stres, uwierz mi...
Z innej beczki;
Wojna w Wietnamie czy w Afganistanie - po walce/ potyczce dużo żołnierzy się onanizowało. Podobno to normalne...
Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
yaktra pisze:Jądra mężczyzny wyzwalają "coś tam" i taki impuls wędruje do mózgu

Matko! Myślałem, że to "coś" wędruje w całkiem odmienne miejsce niż mózg. Człowiek zawsze się czegoś uczy. Szkoda tylko, że teraz dowiaduję się, że całe życie robiłem coś niewłaściwie.
Ciek, przyciskaj gości na komisariacie. Jestem pewien, że nawet im się nie chce sprawdzać kto to był, i skąd jest ta łódź. Nie odpuszczaj im...
Tym bardziej, że ten jełop właśnie utwierdza się w przekonaniu, że jest bezkarny. Nie wiadomo co wymyśli następnym razem...
F..k it, I'll Do It Myself!
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
To nie żart puchalsw nie potrafię zdefiniować dokładnie tego procesu ale wiem, że tak to jest. Ze strony medyczno naukowej zostało to potwierdzone w latach siedemdziesiątych ubiegłego stulecia. Wynik jest taki, że procesy zachodzące w mózgu mężczyzny są ściśle związane z jądrami. Dowodzą tego skurcze moszny. Im większy stres tym worekpuchalsw pisze:Matko! Myślałem, że to "coś" wędruje w całkiem odmienne miejsce niż mózg

puchalsw pisze:Ciek, przyciskaj gości na komisariacie
Tu się zgodzę, jeśli nawet nic z tego nie wyjdzie to może choć ostudzi to zapędy innych "zdziczałych osobników" w mundurach...
Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
A szczególnie w rękach młodej kobiety...yaktra pisze:Rozluźnienie/ odreagowanie (bzykanie również) powoduje, że worek mosznowy staje się luźny rozwlekły zwisający a jądra, szczególnie lewe, mocno to podkreślają.
Sorry chłopaki, nie mogłem się powstrzymać.

.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
http://www.google.pl/imgres?q=kundalini ... 29,r:3,s:0yaktra pisze:To nie żart puchalsw nie potrafię zdefiniować dokładnie tego procesu ale wiem, że tak to jest. Ze strony medyczno naukowej zostało to potwierdzone w latach siedemdziesiątych ubiegłego stulecia. Wynik jest taki, że procesy zachodzące w mózgu mężczyzny są ściśle związane z jądrami. Dowodzą tego skurcze moszny. Im większy stres tym worekbardziej skurczony a jądra cofnięte/ wessane pod prącie.
Cieku, z tego wniosek, że jak w przyszłości będziesz miał podobną sytuację, to przed podjęciem decyzji co robić, musisz wyciągnąć mosznę, popatrzeć na jądra... i jak lewe zwisa to spie.....aj, jak prawe... to lej w mordę!!!

Z głupim człowiekiem nie warto gadać, więc stulcie pyski i proszę siadać!
Nie bardzoyaktra pisze:To wszystko idzie z naszego krocza do mózgu. Jądra mężczyzny wyzwalają "coś tam" i taki impuls wędruje do mózgu ten go analizuje i mówi np. spierd*** lub walcz. Pewnie ktoś to dokładnie zdefiniuje/ fachowo. Może AP![]()
W każdym bądź razie tak to działa.

Że tak posłużę się cytatem:
"Mięsień dźwigacz jądra (musculus cremaster) wchodzi w skład powrózka nasiennego. Dzięki skurczom powrózka nasiennego, wywołanym zbyt niska temperaturą, jądra są przywodzone do ciała. Rozkurcz umożliwia ich odwiedzenie. Jest to swoisty mechanizm termoregulacyjny. To zjawisko jest znane jako odruch mięśnia dźwigacza jądra. Zachodzi ono także w odpowiedzi na stres (jądra zostają podciągnięte ku ciału w celu ich ochrony podczas walki; zjawisko to wykształciło się w toku ewolucji) oraz podczas orgazmu."