Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
A to akurat zależy od dystansu. Chyba, że porównujesz do tej samej odległości z buta.No bo przecież na rowerku się prawie nie męczysz...
Wiem wiem że rowerkiem to starsza pani by przejechała ale to był tylko przykładzik ;DStalker pisze:Rowerkiem przejchać 1 km to potrafi starsza pani w drodze na targ. Ale ten sam kilometr w biegu to nieosiągalny wyczyn nawet dla wielu 20-latków ( nie mam na myśli truchciku jakim dobiegamy do autobusu ).
Jeżeli mamy do dyspozycji jakiś ogródek, to jest opcja - http://allegro.pl/item805671837_basen_i ... cyjne.htmlTreasure Hunter pisze:problem polega tylko na tym, że nie wszędzie jest łatwo dostępny.
Kobra. Umiesz pływać?Kobra pisze:No ale też jest dużo osób co się wstydzi pokazywać swoje ciało znam takich kilka przypadków...
ej, ej, ej, duży to może jestem ale żebym wcześniej jakiś marny, pokrzywiony i chudy był to sobie nie przypominamFredi pisze:I tu muszę poprzeć Przeszczepa.
Pływanie świetnie rozwija płucka, mięśnie, a przy tym i sylwetkę poprawia - z marnego, pokrzywionego chudzielca, można zrobić ....takiego Przeszczepa
i jak dla młodych...to jedno z lepszych rozwiązań, bo nie jest takie inwazyjne i trudniej o kontuzje