Na koncertbirken1 pisze:że tak się spytam: Na co koleżance szelki, pas i ładownice??Trochę szpeju z demobilu

A poważniej: przerabiam na torby biodrowe

Ach! Zapomniałam o morce. Niestety foto nie jest zbyt wysokich lotów

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Na koncertbirken1 pisze:że tak się spytam: Na co koleżance szelki, pas i ładownice??Trochę szpeju z demobilu
czemu nieZirkau pisze:pościgamy się po lesie? :diabel2: upps, miało być: pościgamy służbowo idiotów na motorach i quadach w lesie ?
siwy pisze:Po leśnych drogach daje rade ale napiach jest zaciężki,
no żeby nie te metalowe rurki to po ostatnim wyjeździe i akrobatyce na piaskach miałbym teraz street fightera bez owiewekLisu pisze:Gmole se załatw, no nie Prowler?
coś mi się wydaje ,że to pod ustawe podchodziBubel pisze:Świeżutka zabawkawielkości karty kredytowej. w portfelu od dziś codziennie!
To by sugerowało, że Victroinox Swisscard też podpada?... http://victorinox.pl/?p=1:40Prowler pisze:coś mi się wydaje ,że to pod ustawe podchodzi
W samolocie do niczego. Natomiast po wysiądnięciu jest potrzebny jak każdy inny nóż. A ponieważ nie możesz mieć normalnego noża to się trzeba zadowolić taką właśnie namiastką.Bubel pisze:oświeć mnie proszę do czego jest w takim razie potrzebny?
Chyba raczej powinno być napisane na odwrót. To ja latam z takim niby nożykiem jak ty. Ten patent podpatrzyłem przecież u ciebiepuchalsw pisze:Latam z takim "niby-nożykiem" jak Kalyk, i jak dotąd mi go nie odebrano.
Oni cię tego nie pozbawiają. Oni po prostu mówią, że jeżeli chcesz przejść dalej to musisz to wyrzucić. A jak nie chcesz wyrzucać to możesz tylko zawrócićQ_x pisze:Nie ma na nich jakiegoś bata na lotniskach? Przecież nie można człowieka pozbawić mienia bez wyroku sądu, przynajmniej w Polsce, a czytając wszystkie te wytyczne, wychodzi mi, że ani pilniczek, ani karty nie powinny "przepaść" bo tak się podoba jakiemuś bubkowi.