Jestem na TAK!Erizonne pisze:Swoją drogą, fajnie by było zorganizować po naszym zgrupowaniu zapoznawczym może jakąś 2-dniową trasę w kameralnym gronie pod koniec maja? co o tym sądzicie?

Tylko tak, żeby Makrona nie zabrakło!!! bo nie przyjdę....

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Jestem na TAK!Erizonne pisze:Swoją drogą, fajnie by było zorganizować po naszym zgrupowaniu zapoznawczym może jakąś 2-dniową trasę w kameralnym gronie pod koniec maja? co o tym sądzicie?
Chcesz daleko gdzies chodzic, czy poprostu jakis biwak chcesz zrobic z jakims tam dojsciem kilka km? Ja bym mogl sie wybrac ns jakas jedna noc, z moja ekipa dzieciakow, ale oni nie pojda po 20 km w jeden dzien. Poza tym od ostatniego wypadu w zachodniopomorskie w lutym caly czas boli mnie lewa pieta. Nie wiem co to moze byc. Jak juz rozchodze to jest wmiare ok, ale to tak wyglada jakby mi jakies sciegno tam przeskoczylo i tak zostalo.makaron pisze:dobrze miski moje gdzie biwakujemy w najbliższy łyk-end ?
proponuj brzeg warty w okolicach Mosiny, ew miedzy Poznaniem a Wiórkiem
makaron pisze:proponuj brzeg warty w okolicach Mosiny, ew miedzy Poznaniem a Wiórkiem
Dobry pomysł, miejsce można jeszcze wybrać drogą selekcji. Nie musi być Radzim choć mnie akurat się podoba, tak na uboczu, co by się przypadkowe przypadki nie przyplątały. Można przetestować też PZ. Jeśli chodzi o zbiornik wodny, to w kwartale jesiennym i zimowym nie jest pilnie potrzebny. Można też ustalić 4 miejscówki na każdy kwartał inna i zrobić takie cykliczne mini zlotymakaron pisze:optuje za wprowadzeniem nowej świeckiej tradycji
spotkań klubu WLKP w każdą druga sobotę kwartału tam gdzie ostatnio
JESTEM ZAsiux pisze:Można też ustalić 4 miejscówki na każdy kwartał inna i zrobić takie cykliczne mini zloty
siux pisze:Może za każdym razem pojawiła by się jakaś nowa twarz z WLKP
Zgadzam się, ale mamy wiosna/lato, no i chłopaki..., dajcie mi się pochlapać i potaplać.siux pisze:Jeśli chodzi o zbiornik wodny, to w kwartale jesiennym i zimowym nie jest pilnie potrzebny
No właśnie... Gdzie będziecie?martyna pisze:Ty mi lepiej pisz co z jutrem