Treasure Hunter
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, w super cenie 
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
To i ja dodam swoje trzy grosze.
Zakupiłem jakiś czas temu Morę 2000, nic do zarzucenia. Superszybki kontakt i jeszcze szybsza przesyłka. Po kilku tygodniach potrzebowałem kilku ostrzy do samodzielnego oprawienia. Postanowiłem je zakupić w poniedziałek, w piątek wyjeżdżałem na warsztaty na których miałem pokazać jak się takowy nóż oprawia. No i muszę powiedzieć że byłam bardzo miło zaskoczony bo po niecałych dwóch dniach przesyłka była u mnie w domu!!!
Nic tylko pogratulować działu obsługi klienta :diabel2:
Dzięki bardzo i pozdrawiam!!!
Mały
Zakupiłem jakiś czas temu Morę 2000, nic do zarzucenia. Superszybki kontakt i jeszcze szybsza przesyłka. Po kilku tygodniach potrzebowałem kilku ostrzy do samodzielnego oprawienia. Postanowiłem je zakupić w poniedziałek, w piątek wyjeżdżałem na warsztaty na których miałem pokazać jak się takowy nóż oprawia. No i muszę powiedzieć że byłam bardzo miło zaskoczony bo po niecałych dwóch dniach przesyłka była u mnie w domu!!!

Nic tylko pogratulować działu obsługi klienta :diabel2:
Dzięki bardzo i pozdrawiam!!!
Mały
Jeśli jeden człowiek coś potrafi , to i ja mogę się tego nauczyć...!
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Nie wiedziałem, że jest taki wątek. Więc teraz dodaję 3 Gr. od siebie...
Generalnie to J.O.L.K.A z tym Treasure Hunterem.
- JAKOŚĆ: oferowany sprzęt na najwyższym poziomie. Powiem inaczej: rewelacyjna jakość za cenę (mora, trangia)
- OBSŁUGA: zrealizowałem już 3 zamówienie w jego sklepie TH. I będę kupował dalej. Następne zamówienie już wkrótce
- LOGISTYKA: szybka dostawa, rzetelna informacja, dobrze zorganizowany sklep
- KLIENT: widać że TH dba o stałych klientów. Nie powiem jak, bo się rzucicie zaraz na TH z własnymi żądaniami
- ASORTYMENT: mógł by być szerszy. Produkty wybrane przez TH to kanon. Uważam jednak, że TH mógłby rozważyć poszerzenie asortymentu: kuchnia (kuchenki Trangia Stoves), narzędzia: multitoole, siekierki (Gransfors Axes?), noże do ciesielki (crooked knive), schronienie: bivibagi, maty i moskitiery, światło (ale tutaj nie jestem pewien czy rynek nie jest zalany Petzlem)
Ale pod jednym warunkiem. Że tak jak dotąd, będzie to sprzęt wyselekcjonowanych producentów (skandynawskich?). Wtedy ja już niegdzie indziej nie będę szukał.
Fajnie by było, aby była możliwość zamawiania sprzętu który jest w ofercie producentów z portfolio TH, ale nie jest na jego stronie dostępny. Na niektóre produkty sam mogę poczekać parę tygodni, bez zmrużenia okiem.
Resztę to sobie sam zrobię
A tak przy okazji. TH to w porządku gość
Generalnie to J.O.L.K.A z tym Treasure Hunterem.
- JAKOŚĆ: oferowany sprzęt na najwyższym poziomie. Powiem inaczej: rewelacyjna jakość za cenę (mora, trangia)
- OBSŁUGA: zrealizowałem już 3 zamówienie w jego sklepie TH. I będę kupował dalej. Następne zamówienie już wkrótce
- LOGISTYKA: szybka dostawa, rzetelna informacja, dobrze zorganizowany sklep
- KLIENT: widać że TH dba o stałych klientów. Nie powiem jak, bo się rzucicie zaraz na TH z własnymi żądaniami
- ASORTYMENT: mógł by być szerszy. Produkty wybrane przez TH to kanon. Uważam jednak, że TH mógłby rozważyć poszerzenie asortymentu: kuchnia (kuchenki Trangia Stoves), narzędzia: multitoole, siekierki (Gransfors Axes?), noże do ciesielki (crooked knive), schronienie: bivibagi, maty i moskitiery, światło (ale tutaj nie jestem pewien czy rynek nie jest zalany Petzlem)
Ale pod jednym warunkiem. Że tak jak dotąd, będzie to sprzęt wyselekcjonowanych producentów (skandynawskich?). Wtedy ja już niegdzie indziej nie będę szukał.
Fajnie by było, aby była możliwość zamawiania sprzętu który jest w ofercie producentów z portfolio TH, ale nie jest na jego stronie dostępny. Na niektóre produkty sam mogę poczekać parę tygodni, bez zmrużenia okiem.
Resztę to sobie sam zrobię

A tak przy okazji. TH to w porządku gość
F..k it, I'll Do It Myself!
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa
Staram się zapewniać taką obsługę jakiej sam oczekuję jako klient.
Wojtek- co do poszerzania asortymentu to cały czas o tym myślę. To co napisałeś:

Wojtek- co do poszerzania asortymentu to cały czas o tym myślę. To co napisałeś:
było zawsze podstawowym założeniem mojego skromnego kramiku. Dlatego wszystko trzeba dobrze przemyśleć i próbować sobie odpowiedzieć na pytanie "Is Poland ready for..."puchalsw pisze:... tak jak dotąd, będzie to sprzęt wyselekcjonowanych producentów...

- Pingwiniak
- Tytuł użytkownika: Szeregowy
Kiedyś u TH kupiłem 2 krzesiwa (twarde) , były to baardzo dobre krzesiwa
Wysylka szybka , żadnych problemów.
Polecam :->
Kiedyś u TH kupiłem 2 krzesiwa (twarde) , były to baardzo dobre krzesiwa

Wysylka szybka , żadnych problemów.
Polecam :->
Zapraszam na mój kanał YouTube:
https://www.youtube.com/user/Plushpingwin/videos
https://www.youtube.com/user/Plushpingwin/videos
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Hamak DD Fronline z rękawem doszedł bardzo szybko, powiadomienia i stronka sklepu działa super.
Sprawdziłem hamak w terenie, świetna sprawa, Polecam
Sprawdziłem hamak w terenie, świetna sprawa, Polecam

"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
-
- Gadu Gadu: 8296159