Kurcze! Myślałem, że zaraz coś na ciebie wyskoczy.. Klimat jak w Blair Witch..

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
tam gdzie ja teraz jestem, zajmował się dzieckiemrob30 pisze:Long time no see! Gdzieś Ty był jak Cię nie było?
tarpa rozłóż i po sprawie - jeszcze wodę za free pozyskaszwolfshadow pisze:roztapiającego się na dachu śniegu bieży sobie radośnie w moim "M".
a z pogodynki.plSmileOn pisze:Doczu, gdzieś ty takie optymistyczne prognozy znalazł, ja widzę na zmianę lekki przymrozek z odwilżą,
no i to jest podstawowy błąd. Lepiej wprowadzać sie do budynków, które mają już 5-6 lat, dzięki temu unikasz takich niespodzianek jakich obecnie doświadczasz . Współczujęwolfshadow pisze:Udało mi się w końcu przeprowadzić ze starego bloku z lat '50-tych do nowiutkiego, ocieplonego bloczku oddanego w tym roku.
Ja jestem dyspozycyjny od rana, więc jesli ktoś jest równie dyspozycyjny, to można wystartować jakoś przed południem. Jesli nie, to z pewnością popołudniem się spotkamy. Dobrze by było dotrzeć na miejsce przed zmrokiem. Tak więc deklarujcie się jeśli ktoś ma wolne w piątek.taki robaczek pisze:Skoro to "impreza otwarta" to zapytam o której w piątek zamierzacie zacząć biwakowanie?